ΑΘΗΝΑ
00:35
|
20.05.2024
Διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ της κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη αναφορικά με τα εμβόλια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ της κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη αναφορικά με τα εμβόλια.

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, αναφέρει σε δήλωσή της: «Ισοπεδώνοντας την επιστήμη, αλλά και την πραγματικότητα των εμβολιασμών σε ολόκληρο τον κόσμο, ο κ. Πολάκης επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά αυτό που έχει καταλάβει η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών. Τι θα συνέβαινε αν εν μέσω πανδημίας κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ευτυχώς, δεν θα το μάθουμε ποτέ».

Για «φιάσκο με το AstraZeneca» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ

«Η κυβερνητική εκπρόσωπος αντί να ψάχνει διέξοδο διαφυγής ας απαντήσει, αφού δεν είπε κουβέντα ο κ. Μητσοτάκης χθες, για το πρωτοφανές φιάσκο στη διαχείριση του εμβολίου της AstraZeneca», απάντησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στους σχεδόν 500.000 πολίτες που έκαναν την πρώτη δόση, για να το απαγορεύσουν μετά για τους κάτω των 60 ετών. Ότι έχει κάνει δηλαδή όλη η Ευρώπη εδώ και μήνες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως χθες ο πρώην υπουργός Υγείας εξέφρασε αμφιβολίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας στη Βουλή.

«Ρωτάω ιατρικά και να μου απαντήσουν ιατρικά και επιστημονικά πριν με καταδικάσει, όπως ζητάει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της, ο κ. Τσίπρας. Είναι αλήθεια ή ψέματα ότι είναι τιο πρώτο εμβόλιο στην ιστορία της ιατρικής, το οποιοδήποτε από αυτά τα εμβόλια, το οποίο δίνεται μαζικά στον πληθυσμό, 8-9 μήνες μετά που εμφανίστηκε το πρόβλημα; Πότε ήταν το επόμενο συντομότερο εμβόλιο που δόθηκε; Είναι 3,5 ή 5 χρόνια το επόμενο; Γιατί έγινε αυτό; Υπήρξε ποτέ άλλοτε εμβόλιο στην ιστορία της ιατρικής, το οποίο να το κάνεις και να μην ξέρεις πόσο καιρό κρατάει η ανοσία; Το αντιγριππικό ξέρουμε ότι είναι για ένα χρόνο. Το αντιπνευμονιοκοκκικό είναι εφ΄όρου ζωής, ένα άλλο είναι για 5 χρόνια. Του κορονοϊού, πείτε μου, για πόσο είναι;» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θρίλερ στο Ιράν: Αναγκαστική προσγείωση για τον Πρόεδρο κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν (upd)

Mamma Mia: Η ανάγκη του προοδευτικού κόσμου για μητρική θαλπωρή

Κουτσούμπας: Ο λαός να «κοντύνει» αποφασιστικά την κυβέρνηση

Το ακροδεξιό Vox της Ισπανίας πραγματοποιεί μαζική συγκέντρωση με ξένους συμμάχους

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα