ΑΘΗΝΑ
21:09
|
01.07.2024
Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είπε ότι είναι σημαντικό είναι να ενώσουν όλοι τις δυνάμεις τους με στόχο να αυξηθεί το εισόδημα των πολιτών και…
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μιλώντας στο 20ο συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος «Ενωμένη Ρωσία» σήμερα. ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είπε ότι είναι σημαντικό είναι να ενώσουν όλοι τις δυνάμεις τους με στόχο να αυξηθεί το εισόδημα των πολιτών και να μειωθεί η φτώχεια, μέσα στην επόμενη πενταετία, και ανέφερε ότι θα διατεθούν μεγάλα ποσά για την ανάπτυξη του συστήματος ιατρικής αποκατάστασης της χώρας, ενώ θα διατεθούν  επιπλέον 50 δισ. ρούβλια για την ανάπτυξη των δημόσιων μεταφορών.

«Πρέπει να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις μας και να οργανώσουμε τη δουλειά μας με τέτοιο τρόπο ώστε μέχρι το τέλος του 2026, να μειώσουμε τον κίνδυνο του να βρεθούν τα παιδιά μας αντιμέτωπα με την φτώχεια», δήλωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες του κυβερνώντος κόμματος, ήταν να στηρίξει τις οικογένειες με παιδιά. «Μία από τις πιο σημαντικές προτεραιότητες, και το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό, είναι να στηρίξουμε τις οικογένειες με παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αναφορικά με τις δημόσιες μεταφορές, πέρα από δάνεια υποδομής, θα στείλουμε επιπλέον 50 δισ. ρούβλια σε περιοχές για την σχέδια ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού. Την ίδια στιγμή, θα στηρίξουμε την βιομηχανία» είπε ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη ενός προγράμματος για την ανάπτυξη του συστήματος ιατρικής αποκατάστασης μέχρι το 2026. «Ας το παραδεχθούμε, το σύστημα ιατρικής αποκατάστασης μετά από εγχειρήσεις, τραυματισμούς, καρδιαγγειακές και ογκολογικές παθήσεις, χρειάζεται – φυσικά- ανάπτυξη υψηλού επιπέδου», είπε ο Ρώσος πρόεδρος, και πρόσθεσε: «Ζητάω από εσάς και την κυβέρνηση, να ξεκινήσει ένα ειδικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη του ιατρικού συστήματος αποκατάστασης, μέχρι το 2026». Για αυτό το σκοπό ανέφερε ότι θα διατεθούν τουλάχιστον 100 δισ. ρούβλια.

Πηγή: Sputnik News

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σαουδική Αραβία: Ανακαλύφθηκαν επτά κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου

«Πικρός» ο καφές: Αυξήσεις στις καφετέριες, ίδια η τιμή στο take away

Θεσσαλονίκη: Χορηγήθηκε το πρώτο εμβόλιο για τον καρκίνο του πνεύμονα

Θα αντισταθεί ή θα παραδοθεί η γαλλική Δημοκρατία στις 7 Ιουλίου;  

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα