ΑΘΗΝΑ
08:19
|
05.07.2024
Η άτυχη κοπέλα είχε αποφάσισε να κάνει την επέμβαση λόγω του bullying που δεχόταν για τα παραπανίσια κιλά της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Από σηπτικό σοκ έχασε τη ζωή του το 14χρονο κορίτσι από την Επανομή Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα.

Η άτυχη κοπέλα είχε υποβληθεί σε επέμβαση γαστρικού δακτυλίου λόγω παχυσαρκίας. Είχε αποφάσισε να κάνει την επέμβαση λόγω του bullying που δεχόταν για τα παραπανίσια κιλά της.

Ωστόσο, λίγο αφότου πήρε εξιτήριο από το ιδιωτικό νοσοκομείο, η έφηβη υπέφερε από έντονους πόνους που κινητοποίησαν την οικογένεια, η οποία ζήτησε τις συμβουλές του γιατρού που είχε πραγματοποιήσει την εγχείριση. Ο γιατρός ήταν καθησυχαστικός για την ανάρρωσή της μέχρι που η 14χρονη νόσησε από περιτονίτιδα που της προκάλεσε πολυοργανική ανεπάρκεια και τελικά κατέληξε.

“Την Παρασκευή το παιδί μου άρχισε να καταρρέει, είχε 160 παλμούς”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο ιερωμένος πατέρας της άτυχης έφηβης.

Στις δηλώσεις του ο τραγικός πατέρας άφησε να εννοηθεί ότι το παιδί του είχε υποστεί bullying για τα παραπανίσια κιλά του. “Ρώταγα το παιδί. “πώς πέρασες στη βόλτα σου;” και μου απαντούσε: “καλά μπαμπά, αλλά μόλις έφυγα με έλεγαν χοντρή”, είπε μεταξύ άλλων, καταγγέλλοντας μεγάλο ιατρικό λάθος για το οποίο, όπως δήλωσε, έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Ο ιερέας έχει καταθέσει μήνυση και καταγγέλλει πως η κόρη του πέρασε δύο ημέρες με ισχυρούς πόνους και χωρίς να λαμβάνει καμία φαρμακευτική αγωγή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

 Ο Ιλάν Παπέ στην Αθήνα για την παρουσίαση του βιβλίου «Για την Παλαιστίνη» 

Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Μπιτ Παζάρ: Λουκέτο στη μνήμη

Ο καιρός σήμερα: Αίθριος με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα