ΑΘΗΝΑ
07:27
|
16.04.2024
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ, ο 35χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης (22/6) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ, ο 35χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

Ο αλλοδαπής υπηκοότητας κατηγορούμενος, που συνελήφθη στη Νέα Φιλαδέλφεια από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ, κατηγορείται για παράνομη παρακράτηση και βιασμό.

Πετράλωνα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον βιασμό της καθαρίστριας

Λίγες ώρες πριν την σύλληψη του κατηγορούμενου ως βιαστή πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία Αγ. Αικατερίνης, με αφορμή την καταγγελία βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας. Στη διαμαρτυρία συμμετέχουν συλλογικότητες της Αριστεράς με πανό και συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τις γυναίκες» και «σπάμε τη σιωπή ενάντια στην έμφυλη βία». 

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και πλήθος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα