ΑΘΗΝΑ
01:40
|
08.09.2024
Ο τραγουδιστής της R&B είχε καταδικαστεί το 2009 σε πέντε χρόνια κοινωφελούς εργασίας για βιαιοπραγία σε βάρος της τότε συντρόφου του, Ριάνας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο τραγουδιστής της R&B μουσικής, Κρις Μπράουν, κατηγορείται για βίαιη συμπεριφορά σε βάρος γυναίκας στο Λος Άντζελες. Ο 32χρονος μουσικός κατηγορείται ότι χτύπησε μια γυναίκα μετά από διαπληκτισμό την Παρασκευή 18 Ιουνίου. Η επίθεση σημειώθηκε στο σπίτι του τραγουδιστή στο Σαν Φερνάντο Βάλεϊ, όπως καταγγέλλει η γυναίκα. Σύμφωνα με όσα είπε, ο ράπερ την χτύπησε τόσο δυνατά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ένα τμήμα από τα πρόσθετα μαλλιά, που είχε, να ξεκολλήσει.

Το θύμα έδωσε κατάθεση και συμπλήρωσε τη σχετική αναφορά στο αστυνομικό τμήμα. Οι εισαγγελικές αρχές του Λος Άντζελες θα κρίνουν τώρα αν θα απαγγείλουν κατηγορίες σε βάρος του μουσικού. Εκπρόσωπος της αστυνομίας διευκρίνισε ότι ο Κρις Μπράουν δεν ήταν “παρών” στον τόπο της επίθεσης όταν έφτασαν οι αστυνομικές αρχές.

Τον προηγούμενο μήνα, οι αρχές είχαν βρεθεί ξανά στο σπίτι του, όταν κατά το πάρτι των γενεθλίων του, η κατάσταση είχε ξεφύγει, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να το “διαλύσουν”.

Το 2009 ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης είχε καταδικαστεί σε πέντε χρόνια κοινωφελούς εργασίας για βιαιοπραγία σε βάρος της τότε συντρόφου του, Ριάνας. Το 2017 η ηθοποιός, μοντέλο και πρώην σύντροφος του μουσικού, Καρουέτσε Τραν, είχε κάνει αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα διάρκειας πέντε ετών σε βάρος του Κρις Μπράουν.

Πηγή: BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Έρευνα: Οι έφηβοι που ατμίζουν είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από κακή ψυχική υγεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα