ΑΘΗΝΑ
05:18
|
17.05.2024
Γκάφα από το βήμα της βουλής για τον βουλευτή της Ν.Δ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ξαναχτύπησε ο «γαλάζιος» βουλευτής, που είχε γίνει γνωστός όταν πέρυσι τον Ιούνιο είχε σπάσει τα μέτρα κατά της πανδημίας συμμετέχοντας σε γλέντι με μουσική και DJ. Από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας, θέλοντας να πείσει για το πόσο καλό είναι το Freedom Pass, ως «κίνητρο εμβολιασμού» των νέων, έσπευσε να υποστηρίξει ότι τα δικά του παιδιά όχι μόνο δεν ενδιαφέρονται για το «χαρτζιλίκι» Μητσοτάκη, αλλά ήθελαν να παρέμβει ο ίδιος προκειμένου να εμβολιαστούν νωρίτερα.

«Για τα παιδιά σας που λέτε ότι εξαγοράζονται με τα 150 ευρώ, δεν το πιστεύω. Θα σας πω, όμως, ότι τα δικά μου παιδιά μου είπαν να βάλω μέσον για να εμβολιαστούν νωρίτερα! Και χωρίς το 150ρι» δήλωσε και έσπευσε να συμπληρώσει πανηγυρικά «Αυτή είναι η διαφορά μας! Για να καταλάβετε γιατί είμαστε εκεί που είμαστε…».

Τις δηλώσεις Κέλλα δεν άφησε ασχολίαστες η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ευαγγελία Λιακούλη, απαντώντας ότι τα δικά τα παιδιά εμβολιάζονται, αλλά δεν έψαξαν ποτέ τρόπους για να εμβολιαστούν νωρίτερα. «Γιατί είναι θέμα αντίληψης και ιδεολογίας» σημείωσε με νόημα η βουλευτής.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκρή Ελληνίδα στην επαρχία Ουσάκ της Τουρκίας

Κοινή διακήρυξη Ρωσίας-Κίνας για ακόμη στενότερη στρατηγική σχέση

ΗΠΑ: Κυρώσεις με στόχο τη διατάραξη της στρατιωτικής συνεργασίας Ρωσίας-Β.Κορέας

ΣΥΡΙΖΑ: Κατέθεσε πρόταση νόμου για το φορολογικό με μείωση στον ΕΝΦΙΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα