ΑΘΗΝΑ
15:24
|
04.12.2023
Η Νέα Δημοκρατία απαντά για κάλυψη του “πρωταγωνιστή” των παρασκηνιακών διεργασιών του στημένου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Η βασική κατηγορία περί δήθεν δωροληψίας για τον Νίκο Παππά αποσύρεται υπό το φόβο ότι θα τους εξέθετε βαρύτατα η ίδια η δικαιοσύνη. Πήγαν για μαλλί, βγαίνουν κουρεμένοι”, αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Twitter. “Άνθρακες ο θησαυρός”, σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι “η κυβέρνηση προσέκρουσε με φόρα στην αλήθεια, έσπασε τα μούτρα της και ανέκρουσε πρύμναν”.

Η απάντηση της ΝΔ

“Είναι η πρώτη φορά στην παγκόσμια πολιτική ιστορία όπου ένα πολιτικό κόμμα πανηγυρίζει για το γεγονός ότι ένα κορυφαίο στέλεχος του ελέγχεται μόνο για παράβαση καθήκοντος και όχι για δωροληψία! Ο κ. Τσίπρας, πρώην πρωθυπουργός, σχεδόν πανηγυρίζει για το γεγονός ότι ο στενότερος συνεργάτης του και κορυφαίος υπουργός του προτείνεται να παραπεμφθεί για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα” τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σχολιάζοντας την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την πρόταση της προανακριτικής επιτροπής της βουλής. “Αυτό που για κάθε πολιτικό κόμμα θα αποτελούσε στίγμα, ο κ. Τσίπρας το προσπερνάει αδιάφορα. Είναι προφανής η αμηχανία και το πολιτικό αδιέξοδό του”, προσθέτει.

Η ΝΔ επίσης αναφέρει ότι ο κ. Τσίπρας καλύπτει τον “πρωταγωνιστή” των παρασκηνιακών διεργασιών του “στημένου διαγωνισμού για την χορήγηση τηλεοπτικών αδειών το 2016 και συντάσσεται πλήρως με τον κ. Παππά, όπως έχει κάνει για όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι τώρα”. “Τον λόγο πλέον θα έχει η ελληνική Δικαιοσύνη τόσο για τον Νίκο Παππά όσο και για τους συνεργούς του”, καταλήγει.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συμφωνία Αραβικών Εμιράτων με την εταιρεία πυρηνικής ενέργειας του Μπιλ Γκέιτς

Φρέντι Μπελέρης: Νέα αναβολή στο αίτημά του για άδεια ορκωμοσίας

Για συνενοχή σε εγκλήματα πολέμου εναντίον της Γάζας κατηγορείται η Ολλανδία

Μεγάλο «τσεκούρι» για τους εργαζομένους του Spotify

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα