ΑΘΗΝΑ
11:48
|
19.04.2024
Ακυρώθηκαν τα εισιτήριά τους λόγω της παραλλαγής Δέλτα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το ιταλικό υπουργείο Εσωτερικών και η UEFA αποφάσισαν ότι θα πρέπει να ακυρωθούν τα εισιτήρια  που πωλήθηκαν σε Άγγλους φίλαθλους, για τον αγώνα Ουκρανία-Αγγλία ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο, 3 Ιουλίου, στη Ρώμη.

Από τις 9 ώρα Ιταλίας, σήμερα το βράδυ, σταματά η πώληση των εισιτηρίων, όπως και η μεταβίβασή τους σε άτομα διαφορετικά από τον αγοραστή τους. Παράλληλα, ακυρώνονται τα εισιτήρια τα οποία αγοράστηκαν, από τις 28 Ιουνίου και μετά, από πολίτες οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Όπως υπογραμμίζουν οι σχολιαστές, η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη για να περιοριστούν, όσο γίνεται περισσότερο,  τυχόν μολύνσεις εξαιτίας του κορονοϊού και της παραλλαγής Δέλτα. “Ουσιαστικά, ο στόχος είναι να μην έρθουν στην Ιταλία Άγγλοι φίλαθλοι, για να παρακολουθήσουν τον συγκεκριμένο αγώνα”, όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport. 

Την ίδια ώρα, απαγορεύεται και στις διάφορες αεροπορικές εταιρίες να μεταφέρουν στην Ρώμη Βρετανούς πολίτες, οι οποίοι θα επιθυμούσαν να δουν το ματς της ομάδας τους με την Ουκρανία, στο στάδιο Ολίμπικο της Αιώνιας Πόλης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αντιδράσεις για τα απογευματινά χειρουργεία: «Δεν είναι επιλογή, είναι εκβιασμός»

Εδιναν νερό με αρσενικό για χρόνια στους κατοίκους πόλης του Νέου Μεξικού στις ΗΠΑ

Προσφυγή στο ΣτΕ για την κατάργηση των απογευματινών χειρουργείων

ΠΟΥ: Ανησυχία προκαλεί η μετάδοση της γρίπης των πτηνών σε ανθρώπους

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα