ΑΘΗΝΑ
20:17
|
06.07.2024
Ανοίγει απόψε στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας η αυλαία της Πανελλαδικής Προγραμματικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Στις 8 το βράδυ θα γίνει η ομιλία του Αλέξη…
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανοίγει απόψε στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας η αυλαία της Πανελλαδικής Προγραμματικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία (ΠΣ). Ύστερα από το αναγκαστικό «πάγωμα» που έφερε η πανδημία στις διαδικασίες ανασυγκρότησης, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βάζει μπροστά τις μηχανές φιλοδοξώντας το επόμενο διήμερο να συζητηθούν οι κεντρικές προγραμματικές θέσεις και η στρατηγική μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις της περιόδου που ανοίγεται μετά την κρίση της πανδημίας και με τις φήμες για την προκήρυξη πρόωρων εκλογών να «φουντώνουν».

Την έναρξη των εργασιών θα κάνει με ομιλία του ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος και στις 8 το βράδυ θα γίνει η ομιλία του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, που θα μεταδοθεί απευθείας και διαδικτυακά από το κανάλι της Βουλής, τους επίσημους λογαριασμούς του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε facebook, youtube και το avgi.gr. Μετά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει ο πρώην υπουργός Γιώργος Σταθάκης. Το άνοιγμα της Συνδιάσκεψης, απόψε, από τον πρόεδρο και τον γραμματέα του κόμματος θα γίνει στο ανοιχτό Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας (δίπλα στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις της άρσης βαρών).

Οι κυρίως εργασίες, όμως, θα πραγματοποιηθούν μέσω ψηφιακής πλατφόρμας. Ειδικότερα, αύριο Σάββατο, από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ., θα συνεδριάσουν «στρογγυλά τραπέζια» που αφορούν τις εξής θεματικές: οικονομία, περιβάλλον, εργασία, κοινωνικό κράτος, πολιτισμός, κράτος – θεσμοί – δημοκρατία. Στη συνέχεια, από τις 5.30 μ.μ. έως τις 10.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η ολομέλεια της Προγραμματικής Συνδιάσκεψης με τις ομιλίες των αντιπροσώπων και των στελεχών του κόμματος. Η διαδικασία της ολομέλειας θα συνεχιστεί και την Κυριακή, από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ., ενώ στη συνέχεια, έως τις 6 το απόγευμα, θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα και οι καταληκτικές ομιλίες και θα εγκριθεί το τελικό κείμενο των προγραμματικών θέσεων.

Το σώμα της Συνδιάσκεψης αποτελείται από σχεδόν 2.500 άτομα, ήτοι τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ευρωβουλευτές, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης και νεοεκλεγμένες Νομαρχιακές Επιτροπές.

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΑΦΙΣΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ

Δείτε live την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα:

Πηγές: Αυγή, Έθνος

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η έξυπνη Λεπέν και η AfD: Όχι τόσο κοντά

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Η δημόσια τηλεόραση δεν είναι και δεν πρέπει να είναι τσιφλίκι της κυβέρνησης»

Βρετανία: Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ επιβεβαίωσε το τέλος του σχεδίου Ρουάντα

Πετρέλαιο: Εβδομαδιαία αύξηση τιμών, ελπίδες για ζήτηση, ανησυχία για προσφορά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα