ΑΘΗΝΑ
05:06
|
30.09.2022
Ένα από τα μέλη της Ολυμπιακής ομάδας της Σερβίας βρέθηκε θετικό στην Covid-19 κατά την άφιξή του στην Ιαπωνία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα από τα μέλη της Ολυμπιακής ομάδας της Σερβίας εξετάστηκε  έδειξε θετικό στην Covid-19 κατά την άφιξή του στην Ιαπωνία. 
 
 Είναι το δεύτερο κρούσμα που  επιβεβαιώθηκε σε ένα μέλος της ομάδας που έφτασε από το εξωτερικό στη χώρα, όπως ανέφερε σήμερα το NHK.

 Ένα από τα πέντε μέλη της ομάδας ιστιοπλοίας που έφτασε στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 εξετάστηκε θετικό κατά τη διάρκεια τεστ στο αεροδρόμιο Χανέντα το Σάββατο το βράδυ, ανέφερε ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός.

 Αμέσως πήγε σε ιατρική μονάδα, ενώ τα άλλα τέσσερα μεταφέρθηκαν σε ξεχωριστή εγκατάσταση κοντά στο αεροδρόμιο, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo.

 Η σερβική ομάδα είχε προγραμματιστεί να ταξιδέψει στην πόλη Νάντο στο νομό Τογιάμα, στην κεντρική Ιαπωνία, για να πραγματοποιήσει την προετοιμασία της.

 Οι Ολυμπιακοί Αγώνες, με καθυστέρηση ενός χρόνου λόγω της πανδημίας Covid-19, αναμένεται να ξεκινήσουν στις 23 Ιουλίου εν μέσω ανησυχίας ότι η εισροή χιλιάδων ανθρώπων από όλο τον κόσμο θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα άλλο κύμα κρουσμάτων στη χώρα.

 Ένα από τα μέλη της Ολυμπιακής ομάδας της Ουγκάντα είχε εξεταστεί θετικό κατά την άφιξή του στην Ιαπωνία τον Ιούνιο και ένα δεύτερο μέλος επιβεβαιώθηκε επίσης ότι είχε τον ιό λίγες ημέρες αργότερα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με PCR ή τεστ αντιγόνων οι φίλαθλοι στο Μουντιάλ του Κατάρ

Αυξάνονται οι θάνατοι από Έμπολα στην Ουγκάντα

Νομιμοποίηση του δικαιώματος της άμβλωσης στην Ινδία για όλες τις γυναίκες

Τέλος η υποχρεωτική καραντίνα τουριστών στην Ταϊβάν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα