ΑΘΗΝΑ
15:00
|
24.04.2024
Ο υπουργός Εσωτερικών ζήτησε να περιοριστούν οι ιερείς που εκφράζουν αντίθετη άποψη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η αυστηροποίηση των μετακινήσεων από νομό σε νομό είναι ένα από τα μέτρα που εξετάζεται μετά την έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού, όπως ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης. Ο κ. Βορίδης αποκάλυψε σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο οι μετακινήσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα να γίνονται όπως και στα νησιά, δηλαδή με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή με αρνητικού τεστ.

Ο υπουργός κάλεσε την Εκκλησία να πάρει σαφή θέση υπέρ των εμβολιασμών και να περιορίσει τους ιερείς που εκφράζουν αντίθετη άποψη. Υπενθυμίζεται ότι η ρωσική εκκλησία σε αντίθεση με την ελληνική, κάλεσε όλους τους πιστούς να εμβολιαστούν, όχι μόνο για να προφυλαχθούν οι ίδιοι αλλά και για να προστατεύσουν τους οικείου τους από τη μετάδοση του νέου κορονοϊού, τονίζοντας ότι η άρνηση του εμβολιασμού αποτελεί αμαρτία.

Ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε επίσης πως δεν θα υπάρξει επιπλέον ενίσχυση στα νοσοκομεία σε ΜΕΘ, “επειδή κάποιοι έχουν αποφασίσει ότι δεν θέλουν να εμβολιαστούν”. Τέλος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψουν οι μάσκες στους εξωτερικούς χώρους, καθώς -όπως είπε- είναι ένα από τα μέτρα που προτείνει η επιτροπή των λοιμωξιολόγων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισπανία: Ύποπτη για διαφθορά η σύζυγος του Σάντσεθ

Ρατσιστική επίθεση σε βάρος διανομέα στον Άγιο Δημήτριο καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ

Το Κολούμπια απειλεί τους φοιτητές με παρέμβαση της Εθνοφρουράς

Αποφασίστηκε η άρση της ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα