ΑΘΗΝΑ
06:03
|
25.09.2021
Σε κινητοποίηση για αύριο Πέμπτη (8/7) στις 11 το πρωί καλούν δημοσιογραφικές ενώσεις τους απολυμένους δημοσιογράφους, διοικητικούς και τεχνικούς του υπό ειδική διαχείριση «MEGA».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε κινητοποίηση για αύριο Πέμπτη (8/7) στις 11 το πρωί καλούν δημοσιογραφικές ενώσεις τους απολυμένους δημοσιογράφους, διοικητικούς και τεχνικούς του υπό ειδική διαχείριση «MEGA» με αίτημα την απόδοση των χρημάτων που έχουν παρακρατηθεί και τα οποία προορίζονται για μισθούς και αποζημιώσεις των εργαζομένων.

Ακολουθεί αναλυτικά το κάλεσμα που απευθύνουν τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων:

Κάλεσμα σε μαζική κινητοποίηση του παλαιού MEGA αύριο έξω από τα κεντρικά γραφεία της ALPHA BANK

«ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΤΙΤΑ, της ΕΣΠΗΤ και της ΕΠΗΕΑ καλούν τους απολυμένους δημοσιογράφους, διοικητικούς και τεχνικούς του υπό ειδική διαχείριση «MEGA» σε μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της ALPHA BANK (Σταδίου 40) αύριο, Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021, στις 11 το πρωί.

Οι μάσκες έπεσαν και οι προφάσεις εξαντλήθηκαν.

Οι τράπεζες, οι οποίες χωρίς νόμιμο έρεισμα παρακρατούν τα χρήματα που προορίζονται για μισθούς και αποζημιώσεις των εργαζομένων του υπό ειδική διαχείριση παλαιού «ΜΕGA», οφείλουν και πρέπει να πράξουν ότι έπραξε το Δημόσιο. Να αποδώσουν τα χρήματα που προεισέπραξαν με βάση τον εκ του νόμου άκυρο πίνακα κατάταξης δανειστών στην ειδική διαχείριση ώστε, επιτέλους, οι απολυμένοι συνάδελφοί μας να λάβουν, έστω και με καθυστέρηση, τα οφειλόμενα. Δεν υπάρχει πλέον κανένα νομικό έρεισμα περί του αντιθέτου και καμία δικαιολογία. Υπενθυμίζουμε πως οι πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις, που αφορούν τις επιχειρήσεις υπό ειδική διαχείριση, ψηφίστηκαν από την Βουλή των Ελλήνων με ευρεία πλειοψηφία καθιστώντας σαφή την βούληση του νομοθέτη να μην πληρώσουν οι εργαζόμενοι τα σπασμένα των τραπεζών.

Ο δίκαιος αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική δικαίωση.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Διήμερο οικονομικής ενίσχυσης για την συλλογική κουζίνα «El CΗΕf»

Ghostwriter: Η Κομισιόν κατά Ρωσίας για κυβερνοεπιθέσεις πριν από τις γερμανικές εκλογές

Έφεση άσκησε ο πρώην αστυνομικός και δολοφόνος του Τζορτζ Φλόιντ

Στους δρόμους οι νοσηλευτές και νοσηλεύτριες της Γαλλίας (βίντεο)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα