ΑΘΗΝΑ
15:35
|
19.04.2024
Το 30ο αντι-ιμπεριαλιστικό διήμερο της ΚΝΕ πραγματοποιείται με τη συμμετοχή χιλιάδων εφήβων και νέων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με κεντρικό σύνθημα «Σε Ελλάδα και Τουρκία ίδιος ο εχθρός: ΝΑΤΟ – κυβερνήσεις – καπιταλισμός. Ο σοσιαλισμός είναι το μέλλον!» ξεκίνησε σήμερα στη Μυτιλήνη το 30ο αντι-ιμπεριαλιστικό διήμερο της ΚΝΕ με τη συμμετοχή χιλιάδων εφήβων και νέων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Οι χιλιάδες νέοι έστησαν τις σκηνές τους στο άλσος Τσαμάκια, δίπλα στην πόλη της Μυτιλήνης,βάζοντας φιλόδοξους στόχους για ένα μοναδικό διήμερο, με πλούσιο πολιτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα, αλλά και με αρκετές δόσεις χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Το αντι-ιμπεριαλιστικό διήμερο εκδηλώσεων της ΚΝΕ κορυφώνεται αύριο, Σάββατο, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης με την πραγματοποίηση πολιτικής συγκέντρωσης στην οποία θα απευθύνουν χαιρετισμό ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚ Τουρκίας, Κεμάλ Οκουγιάν.

Την κεντρική ομιλία θα εκφωνήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ. 

Ν. Αμπατιέλος: Μόνο όταν ο λαός και η νεολαία βγαίνει στο προσκήνιο, μπορεί  να ανοίξει το δρόμο για την πραγματική αλλαγή της κοινωνίας | Cretalive  ειδήσεις
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παρίσι: Απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο ιρανικό προξενείο- Συνελήφθη ο δράστης

Κόκκαλης: «Ποιος πήρε το λαθραίο ξυλόλιο που κατασχέθηκε λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη;»

Πακιστάν: Αστυνομικοί σκότωσαν βομβιστή για να αποτρέψουν επίθεση στο Καράτσι

«Φτηνά, θυμωμένα, αποτελεσματικά»: Πώς τα επίγεια μη επανδρωμένα σκάφη ενσωματώθηκαν στη ζώνη του πολέμου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα