ΑΘΗΝΑ
22:12
|
15.05.2024
Το ιταλικό υπουργείο Εσωτερικών αποφάσισε ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα ο «τιμητικός και θριαμβευτικός γύρος».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το ιταλικό υπουργείο Εσωτερικών αποφάσισε ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα ο «τιμητικός και θριαμβευτικός γύρος» από την Squadra Azurra με το κύπελλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.

Όπως και στην περίπτωση του Μουντιάλ, υπήρχε η πρόθεση, η Εθνική Ιταλίας να μπορέσει να κάνει τον γύρο των κύριων σημείων της Αιώνιας Πόλης, με ένα τουριστικό, ανοικτό λεωφορείο.

Τελικά, όμως, η υπουργός Εσωτερικών Λουτσιάνα Λαμορτζέζε αποφάσισε ότι αυτό δεν είναι εφικτό, διότι εκ των πραγμάτων δεν θα τηρηθούν οι αναγκαίες αποστάσεις ασφαλείας λόγω της τεράστιας συρροής των φιλάθλων.

Οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι την ώρα αυτή επισκέπτονται τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματαρέλα και στη συνέχεια θα συναντηθούν με τον πρωθυπουργό Μάριο Ντράγκι, όπως είχε ανακοινωθεί σήμερα το πρωί. 

Yπενθυμίζεται πως η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ιταλίας νίκησε χθες στην διαδικασία των πέναλτι την Αγγλία, με σκορ 3-2, με χιλιάδες Ιταλούς να ξεχύνονται στους δρόμους κάθε πόλης της επικράτειας της χώρας, πανηγυρίζοντας για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου.

Πηγές: Euronews, Domani

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Κούγιας

Εκδήλωση ενημέρωσης για τη δωρεά μυελού των οστών

Ποια μέτρα προστασίας προτείνει ο ΕΟΔΥ για τον ιό του Δυτικού Νείλου

Τεντόγλου: Στόχος μου το χρυσό στο Παρίσι-Οι Τζαμαϊκανοί θέλουν να με διαλύσουν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα