ΑΘΗΝΑ
02:58
|
25.04.2024
Ο Σεντάτ Πεκέρ απειλεί με νέες αποκαλύψεις-βόμβα τον υπουργό Εσωτερικών μετά την επέτειο της απόπειρας πραξικοπήματος της 15ης Ιούλη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με νέες αποκαλύψεις εναντίον του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού μετά την επέτειο του αποτυχημένου πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου απειλεί ο γνωστός αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ.

Εν είδει απειλής “ενημέρωσε” τον Τούρκο υπουργό Εσωτερικών ότι γνωρίζει κάθε του κίνηση καθώς επίσης “τι λέει” ακόμη και κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου!

Εικόνα

Τον προειδοποίησε επίσης πως «δεν θα διαρκέσει πολύ» η χαρά του από την πρόσφατη κοινή φωτογράφισή του με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Την Παρασκευή ο Πεκέρ είχε κατηγορήσει τον υπουργό Εσωτερικών ότι τη νύχτα της απόπειρας πραξικοπήματος της 15ης Ιούλη του 2016 ο Σοϊλού μοίραζε μέσω της νεολαίας του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) μη καταγεγραμμένα καλάσνικοφ σε πολίτες. Ο αρχιμαφιόζος υπαινίχθηκε επίσης πως ο υπουργός Εσωτερικών υποστηρίχθηκε από μια “αμφίβολη οργάνωση” που προτιμούσε να αντικαταστήσει εκείνος τον πρόεδρο Ερντογάν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς έστειλε ο Μπάιντεν στην Ουκρανία

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Κυπριακό, Γάζα, και αμοιβαία συμφέροντα στη συνάντηση Στάνμαγιερ και Ερντογάν

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα