ΑΘΗΝΑ
20:56
|
19.04.2024
Τονίζει πως ο εμβολιασμός είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφαλή επιστροφή της λειτουργίας του πανεπιστημίου στην ομαλότητα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την αναγκαιότητα του εμβολιασμού σαν «το μόνο διαβατήριο για την επιστροφή στα αμφιθέατρα».πρότεινε σήμερα με επιστολή του στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας (φοιτητές, εκπαιδευτικούς) ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νικόλαος Παπαϊωάννου.

Στην επιστολή του υποστηρίζει ότι «η διά ζώσης επαναλειτουργία του πανεπιστημίου τον Σεπτέμβρη με την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους είναι το ζητούμενο, που μετά από 18 μήνες μακριά από τα αμφιθέατρα, θα πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτη» εφόσον κάθε διδάσκων, κάθε ερευνητής, κάθε εργαζόμενος και κάθε φοιτητής έχουν άμεση πρόσβαση στο εμβόλιο και την ασφάλεια και ελευθερίες που αυτό εγγυάται.

Εκτιμά πως ο εμβολιασμός είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφαλή επιστροφή της λειτουργίας του πανεπιστημίου στην ομαλότητα και τονίζει:

Θα εμβολιαστούμε ή θα νοσήσουμε. Θα εμβολιαστούμε ή θα δούμε τις επιπτώσεις της παρατεταμένης εξ αποστάσεως εκπαιδευτικής διαδικασίας να γίνονται μακροχρόνιες και να επηρεάζουν την ποιότητα των πτυχίων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα