ΑΘΗΝΑ
09:57
|
06.06.2026
Τα γυμνάσια με τηλεκατευθυνόμενα στρατιωτικά αεροσκάφη είναι τα πρώτα του είδους και ξεκίνησαν τη Δευτέρα σε βάση του κεντρικού Ισραήλ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα πρώτα διεθνή γυμνάσια με τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα στρατιωτικά αεροσκάφη (drones) πραγματοποιούνται σήμερα, για δεύτερη μέρα, στο κεντρικό Ισραήλ με την κωδική ονομασία “Μπλε Φύλακας” (Blue Guardian”).

Τα στρατιωτικά γυμνάσια με drones, που θεωρούνται τα πρώτα του είδους παγκοσμίως, θα ολοκληρωθούν μετά από περίπου δύο βδομάδες, με τη συμμετοχή αεροσκαφών από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Γερμανία,τη Γαλλία και την Ιταλία.

Την παράσταση αναμένεται να κλέψουν οι πτήσεις των ισραηλινών μη επανδρωμένων αεροσκαφών “Hermes-450” στα οποία θα δοκιμάσουν τις πτητικές τους ικανότητες χειριστές από τις άλλες πέντε χώρες.

Τα γυμνάσια πραγματοποιούνται στην αεροπορική βάση της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας Palmachim στο κεντρικό Ισραήλ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ημέρα διαλόγου στη Θεσσαλονίκη: Προϋποθέσεις για μια κυρίαρχη χώρα

Ο Πέδρο Σάντσεθ μπροστά στο τελευταίο και πιο κρίσιμο πολιτικό του στοίχημα

Σύνοδος παλαιστινιακών κομμάτων στην Αίγυπτο στις 6 και 7 Ιουνίου, χωρίς τη Φατάχ

Ασυνήθιστες βραδινές διαδηλώσεις Υπερορθόδοξων Εβραίων σε Ιερουσαλήμ και Μπέιτ Σεμές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα