ΑΘΗΝΑ
14:57
|
20.04.2024
Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος προκάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απαντήσει εάν είναι υπέρ ή κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έντονη ήταν η αντίδραση της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη, στην τοποθέτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος κάλεσε νωρίτερα τους πολίτες να αγνοήσουν,όπως τόνισε, “τον ανεύθυνα διχαστικό λόγο του κ. Μητσοτάκη, να εμβολιαστούν, να φοράνε μάσκες και να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας”.

“Είναι δύσκολο πλέον να παρακολουθήσουμε το vertigo του κ. Τσίπρα. Το πρωί μιλά για “βούρδουλες” και “τιμωρία” και το απόγευμα κάνει έκκληση υπέρ της τήρησης των μέτρων και του εμβολιασμού, ενώ επιμένει να κατηγορεί την Κυβέρνηση για διχασμό. Aς σταματήσει να πατάει σε δύο βάρκες και ας απαντήσει ευθέως: Είναι υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες ή όχι;

Είναι υπέρ της επαναλειτουργίας κλειστών χώρων ψυχαγωγίας μόνο για εμβολιασμένους ή όχι;

Και, εντέλει, τι εννοεί όταν κάνει έκκληση στους πολίτες να πάρουν την υπόθεση της ζωής και της υγείας στα χέρια τους; Ότι είναι πλέον ζήτημα ατομικής ευθύνης, την επίκληση της οποίας κατήγγελε από την αρχή της πανδημίας; Ας τοποθετηθεί ξεκάθαρα. Εκτός αν προηγουμένως πρέπει να ρωτήσει τον κ. Πολάκη.”

Οι δηλώσεις του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσαν την αντίδραση της κυβερνητικής εκπροσώπου έγιναν μετά τη συνάντησή του με την καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνά Λινού και τον επικεφαλής της Επιτροπής λοιμωξιολόγων, Σωτήρη Τσιόδρα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανδρουλάκης: Στις ευρωεκλογές να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση

ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν οι τελευταίοι οκτώ του ευρωψηφοδελτίου

Κασσελάκη θαύματα, σπουδάγματα

Κασσελάκης: Παρουσιάσαμε ένα ψηφοδέλτιο προοδευτικής αριστείας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα