ΑΘΗΝΑ
18:55
|
25.04.2024
Τα κρούσματα στη Βρετανία αυξάνονται συνεχώς από τα τέλη Μαΐου, αν και ο αριθμός των θανάτων παραμένει χαμηλότερος σε σύγκριση με τα προηγούμενα κύματα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στα 42.302 ανέρχονται τα νέα κρούσματα της Covid-19 που καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην υψηλότερη αύξηση σε ημερήσια βάση από τις 15 Ιανουαρίου.

Οι υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν επίσης 49 θανάτους.

Τα κρούσματα στη Βρετανία αυξάνονται συνεχώς από τα τέλη Μαΐου, αν και ο αριθμός των θανάτων παραμένει χαμηλότερος σε σύγκριση με τα προηγούμενα κύματα της πανδημίας. Χθες είχαν ανακοινωθεί 36.660 νέα κρούσματα.

Βρετανία: Χιλιάδες γιατροί και εμπειρογνώμονες καλούν σε άρση των περιοριστικών μέτρων

Την ίδια στιγμή, 1.200 ειδικοί και γιατροί κατακεραυνώνουν την κυβέρνηση Τζόνσον για την απόφασή της να άρει τα περιοριστικά μέτρα κατά της νόσου Covid την 19η Ιουλίου.

Σε επιστολή τους που εστάλη τη Δευτέρα στην ιατρική επιθεώρηση «Lancet» προειδοποιούν ότι, το σχέδιο της κυβέρνησης του Λονδίνου είναι εγκληματικό και ανήθικο για την επίτευξη του τείχους ανοσίας εν μέσω πανδημίας.

Εν τω μεταξύ, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) ανακοίνωσε, νωρίτερα, σήμερα ότι η παραλλαγή Δέλτα του κορονοϊού θα αντιπροσωπεύει το 90% των στελεχών που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση έως τα τέλη Αυγούστου, και ότι οι δύο δόσεις εμβολίου κατά της Covid-19 είναι απαραίτητες για την προστασία από την ταχέως διαδεδομένη αυτή παραλλαγή.

Πηγές: Euronews, SkyNews

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με προσάρτηση της Δυτικής Όχθης απειλεί Ισραηλινός ακροδεξιός υπουργός

Οι Financial Times ανακαλύπτουν την ψεύτικη ανάπτυξη στην Ελλάδα

Νέα ειδική απεσταλμένη ανθρωπιστικών υποθέσεων των ΗΠΑ, η Λιζ Γκράντε

Ισπανία: Απόρριψη της υπόθεσης διαφθοράς της συζύγου του πρωθυπουργού Σάντσεθ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα