ΑΘΗΝΑ
02:38
|
18.04.2024
«Οι υπουργοί του κ. Μητσοτάκη από χθες παίζουν την κολοκυθιά» αναφέρει σε δήλωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Οι υπουργοί του κ. Μητσοτάκη από χθες παίζουν την κολοκυθιά, με τον έναν να ανοίγει θέμα απολύσεων και τον άλλον να το κλείνει. Τελευταία κρούσματα οι κ. Βορίδης και Γεωργιάδης, τους οποίους επιχείρησε να διαψεύσει η κα Πελώνη» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία (ΠΣ) σχολιάζοντας τις δηλώσεις των δύο υπουργών. 

«Ο κ. Μητσοτάκης να βάλει τέλος στην κοροϊδία. Με πρόσχημα τον εμβολιασμό βρήκε ευκαιρία να επαναφέρει τις απολύσεις στο Δημόσιο. Είναι εξάλλου το μόνο στο οποίο έχει “πετύχει” στο παρελθόν» καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται πως λίγες ώρες νωρίτερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, προανήγγειλε τοπικά λοκντάουν για τους ανεμβολιάστους, ενώ ο υπουργός Εσωτερικών υπενθύμισε με νόημα πως ο δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας προβλέπει την παραπομπή όσων δεν τηρούν τις νομικές τους υποχρεώσεις στα πειθαρχικά συμβούλια. Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, με τη σειρά της έσπευσε να τονίσει πως ο εμβολιασμός ή όχι δεν θα συνδέεται με απολύσεις, επιτείνοντας την εικόνα σύγχυσης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Είστε εγκληματίας πολέμου κυρία φον ντερ Λάιεν

Επιταχύνεται η ανέγερση χιλιάδων κατοικιών εποίκων στην Α.Ιερουσαλήμ

Πιέσεις Μπάιντεν στο Κογκρέσο για τη συνέχεια στρατιωτικής στήριξης σε Ισραήλ-Ουκρανία

Νέο χάρτη πολιτικής αποτροπής στη Μέση Ανατολή βλέπουν στο Ιράκ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα