ΑΘΗΝΑ
06:12
|
04.06.2026
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι αθλήτρια της ολυμπιακής ομάδας που βρίσκεται στην Αθήνα, το όνομα της οποίας δεν ανακοινώθηκε, διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι αθλήτρια της ολυμπιακής ομάδας που βρίσκεται στην Αθήνα, το όνομα της οποίας δεν ανακοινώθηκε, διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό και έτσι δεν θα ταξιδέψει για το Τόκιο.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ

“Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει ότι αθλήτρια της Ολυμπιακής ομάδας που βρίσκεται στην Αθήνα και δεν έχει ταξιδέψει ακόμα για το Τόκιο, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Η αθλήτρια δυστυχώς δε θα ταξιδέψει στο Τόκιο και δε θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

H EOE εκφράζει τη συμπαράσταση της στην αθλήτρια που χάνει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.”

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ελπίδες για αποτελεσματικές θεραπείες κατά του καρκίνου από καινοτόμα φάρμακα

Βιολόγοι μετέφεραν στις ΗΠΑ παράνομα ιούς της ευλογιάς των πιθήκων

Πέθανε η βολεϊμπολίστρια Ελένη Ζέτου

Μουντιάλ 2026: Η εθνική Ιράν «προσγειώνεται» στο Μεξικό την Κυριακή 7 Ιουνίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα