ΑΘΗΝΑ
08:37
|
24.09.2021
Υπάλληλος παραϊατρικών επαγγελμάτων στο Μεσολόγγι έκανε μαϊμού εμβολιασμό, σύμφωνα με καταγγελία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μαϊμού” εμβολιασμό κατά του κορονοϊού στο νοσοκομείο Μεσολογγίου καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι του εμβολιαστικού κέντρου του νοσοκομείου κατήγγειλαν στη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος πως την περασμένη Πέμπτη ανακάλυψαν ότι δηλώθηκε υπάλληλος παραϊατρικών επαγγελμάτων στο πληροφοριακό σύστημα ότι έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου, χωρίς να έχει περάσει από το εμβολιαστικό κέντρο και χωρίς να εμφανίζεται ο εμβολιασμός του στις δόσεις που χορηγήθηκαν.

“Εάν αποδειχθούν τα καταγγελλόμενα τότε θα πρόκειται για εμβολιασμό-μαϊμού”, τονίζει ο κ. Γιαννάκος συμπληρώνοντας πως ήδη ερευνάται αν η εν λόγω υπάλληλος του νοσοκομείου έχει κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου.

Η ΠΟΕΔΗΝ σημειώνει ότι αν τεκμηριωθεί ο “μαϊμού εμβολιασμός” τόσο η υπάλληλος του νοσοκομείου όσο και όσοι λειτούργησαν ως συνεργοί της θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

“Μπράβο στους συναδέλφους για την αποκάλυψη. Η συνάδελφος με τον μαϊμού εμβολιασμό και συνεργοί συνάδελφοι εάν σποδειχθούν αληθείς οι καταγγελίες πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Πολύ σωστά η διοίκηση διέταξε ΕΔΕ και έστειλε την υπόθεση στην Εισαγγελεία που διεξάγει έρευνα”, τονίζει ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Η διοίκηση του νοσοκομείου Μεσολογγίου έχει διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) και έχει επίσης στείλει την υπόθεση στην Εισαγγελία που διεξάγει ανάλογη έρευνα για το περιστατικό.

Παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί στο Ασκληπιείο Βούλας στις αρχές Ιουλίου με γιατρό που σχεδίασε εικονικούς εμβολιασμούς σε αρνητές του εμβολίου. Η απάτη διαπιστώθηκε από νοσηλεύτρια η οποία ενημέρωσε τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τα άγνωστα pushbacks στην άκρη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (βίντεο)

Βιέννη: Παύθηκε ο σταθμάρχης της CIA, αδιαφορούσε για το “Σύνδρομο Αβάνας”

Καιρός: Γενικά αίθριος με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

“Συγγνώμη” Ελπιδοφόρου, το ξανασκέφτεται ο Μητσοτάκης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα