ΑΘΗΝΑ
00:15
|
17.09.2021
Στην αβεβαιότητα ζουν οι δημοσιογράφοι της Ναυτεμπορικής καθώς η εφημερίδα, η ιστοσελίδα και οι εγκαταστάσεις εκτύπωσης περνούν στην ιδιοκτησία του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Διαδικτυακή σύσκεψη με τους δημοσιογράφους της ιστοσελίδας και της εφημερίδας “ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ” έχει συγκαλέσει για την ερχόμενη Παρασκευή, 30 Ιουλίου, στις 13.00 μμ το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών με κεντρικό θέμα τη συζήτηση των κρίσιμων θεμάτων των δημοσιογράφων και του υπόλοιπου προσωπικού ενόψει της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της εφημερίδας.

Μετά την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας και το τέλος της περιόδου του καθεστώτος ειδικής διαχείρισης, η ιστορική εφημερίδα, μαζί με την ιστοσελίδα naftemporiki.gr και τις εγκαταστάσεις εκτύπωσης, περνούν στην ιδιοκτησία του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη έναντι επτά εκατομμυρίων ευρώ.

Ναυτεμπορική»: Εφημερίδα και ιστοσελίδα σε κοινό σχήμα και με Μελισσανίδη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και, για το λόγο αυτό, έχει ζητήσει συνάντηση με το νέο ιδιοκτήτη, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα σχέδια για το μέλλον της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ, της ιστορικής και μοναδικής, πλέον, οικονομικής εφημερίδας, που κυκλοφορεί στη χώρα μας.

Να καταβληθούν μισθοί και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ζητά από την ειδική διαχείριση, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την καταγγελία των συμβάσεων των εργαζομένων υπό την προηγούμενη ιδιοκτησία, να καταβληθούν άμεσα οι νόμιμες αποζημιώσεις τους.

Καλεί τη νέα ιδιοκτησία να εξασφαλίσει όλες τις θέσεις εργασίας όσων εργάζονται στην εφημερίδα και την ιστοσελίδα naftemporiki.gr, τα εργασιακά τους δικαιώματα και να προχωρήσει στην εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας της ΕΣΗΕΑ, που θα εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία της εφημερίδας και τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων.

Παράλληλα εύχεται η νέα εργοδοσία να σεβαστεί την παράδοση της εφημερίδας «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» στην έγκριτη ενημέρωση και τον πλουραλισμό απόψεων, προκειμένου η ιστορική εφημερίδα να ξεκινήσει μία νέα εποχή στην ποιοτική και αντικειμενική ενημέρωση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέο τζακπότ στο Τζόκερ

Πρόταση Γεννηματά για «αναπτυξιακό άλμα» στις υποβαθμισμένες περιοχές της Θεσσαλονίκης

Ξεκίνησε η δίκη στελεχών της Φολκσβάγκεν

Γ. Βαρουφάκης -ΔΕΘ: Γιγάντιο ψέμα η «ανάπτυξη για όλους»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα