ΑΘΗΝΑ
17:38
|
20.09.2024
Νεκρή επί μήνες στο υπόγειο του σπιτιού της φαίνεται πως βρισκόταν γυναίκα στα Ιωάννινα, μέσα σε ερμητικά κλεισμένο μπαούλο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ακόμη μία υπόθεση γυναικοκτονίας, αυτή τη φορά στην περιοχή των Ιωαννίνων, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, λιγότερο από 24 ώρες μετά την γυναικοκτονία στη Δἀφνη, όπου άνδρας παραδόθηκε στις αρχές ομολογώντας ότι σκότωσε τη γυναίκα του «επειδή την ζήλευε πολύ». 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το τοπικό μέσο ενημέρωσης epirusonline.gr, κατόπιν έρευνας που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του ΑΤ Πωγωνίου και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης στο χωριό Ρεπετίστη Πωγωνίου, για τον εντοπισμό μιας 69χρονης γυναίκας που δεν είχε εμφανιστεί στην περιοχή για μεγάλο διάστημα, η γυναίκα βρέθηκε  νεκρή σε προχωρημένη αποσύνθεση μέσα σε μπαούλο που ήταν σφραγισμένο με ισχυρή κόλλα οικοδομικών εργασιών.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το epirusonline και η ΕΛ.ΑΣ, έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του 56χρονου ανιψιού της γυναίκας, με τον οποίο συγκατοικούσε.

Ο 56χρονος άνδρας, που βαρύνεται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, φέρεται να υποστήριξε κατά την κατάθεσή του πως ο θάνατος της θείας του, που χρονολογείται το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, οφείλεται σε παθολογικά αίτια ενώ στη συνέχεια ισχυρίστηκε πως εκείνος αποφάσισε να διατηρήσει τη σορό της σε μπαούλο στο υπόγειο του σπιτιού, προκειμένου να συνεχίσει να εισπράττει την σύνταξή της. Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης της σορού η ιατροδικαστική γνωμάτευση αναμένεται να καθυστερήσει. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη σήμερα (31-07-2021) στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ημεδαπός, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση.

Πιο αναλυτικά, αστυνομικοί της παραπάνω υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου, διερευνώντας πληροφορίες ότι ημεδαπή είχε καιρό να θεαθεί στο χωριό των Ιωαννίνων όπου κατοικούσε, πραγματοποίησαν χθες (30-07-2021) το πρωί έρευνα στο σπίτι της με τη συνδρομή του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, όπου βρέθηκε το πτώμα της σε στεγανοποιημένο μπαούλο στο χώρο του υπογείου.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε βάρος του ημεδαπού, συγγενή της ημεδαπής με την οποία συγκατοικούσε, ενώ μετά την υποβολή της στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Πρωτοδικείου Ιωαννίνων, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

Σημειώνεται, ότι ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί επιπλέον χθες (30-07-2021) για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, διότι κατά τη διεξαχθείσα έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε με την ημεδαπή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (34) ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή.

Τέλος, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, που διεξήγαγε την προανάκριση, έχει παραγγελθεί διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι εκρήξεις συσκευών στον Λίβανο και η εξαχρείωση του αμερικανικού δημόσιου λόγου

Λούνα παρκ στη Χαλκιδική: Ελλείψεις και προβλήματα έδειξε το πόρισμα

Φωτιά σε κτίριο στον Ασπρόπυργο

Σύλληψη υπαλλήλου για σεξουαλική επίθεση σε 10χρονη στο Κερατσίνι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα