ΑΘΗΝΑ
01:49
|
08.09.2024
Ο 81χρονος ακροδεξιός Κωνσταντίνος Πλεύρης επιχείρησε με εξώδικο να αναγκάσει την δημοσιογράφο να τον προσκαλέσει στην εκπομπή της...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Παρακολουθώ τας εκπομπάς σας όχι διότι έχουν αξίαν, αλλά διότι έχετε ωραίαν εμφάνισιν. […] Ωστόσον, πάνυ ασμένως προάγομαι να σας βεβαιώσω ότι η ωραιοτάτης σας επικαλύπτει τα προαναφερθέντα ελαττώματά σας και σας προσήκει το αρχαιοελληνικόν «έξωθεν Ελένη, έσωθεν Εκάβη» που κάποιος θα σας εξηγήση τι σημαίνει».

Με αυτά τα κατάπτυστα λόγια και τα προσβλητικά υπονοούμενα ο 81χρονος ακροδεξιός Κωνσταντίνος Πλεύρης (πατέρας του βουλευτή της ΝΔ Θανάση Πλεύρη) επιχειρεί με εξώδικο που υπέβαλε πριν λίγες μέρες σε βάρος της δημοσιογράφου Νατάσας Γιάμαλη να την εξαναγκάσει να τον προσκαλέσει στην τηλεοπτική εκπομπή της.

Αφορμή έδωσαν τα σχόλια που έκανε η δημοσιογράφος σε βάρος του για δηλώσεις που είχε κάνει ο ίδιος κατά το παρελθόν σε βάρος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ωστόσο, η δημοσιογράφος δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια. Του απάντησε με εξώδικο καλώντας τον να πάψει να παρακολουθεί τις εκπομπές της για να μην “χαλάσει” την “αισθητική” του, αναφέροντας:

“Σας δηλώνω ότι δεν απειλούμε, εκβιάζομαι από εξώδικες κλήσεις, προκειμένου να προσκαλώ “προσωπικότητες” στην εκπομπή που παρουσιάζω. Σας καλώ όπως απόσχετε στο μέλλον από την παρακολούθησή της εν λόγω εκπομπής, ούτως ώστε εφεξής να προστατέψετε την υψηλή αισθητική σας στο κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι”.

Εικόνα

Η δημοσιογράφος ανάρτησε το εξώδικο σε βάρος του Κωνσταντίνου Πλεύρη στο λογαριασμό της στο Τουίτερ με σειρά μηνυμάτων, διαβεβαιώνοντας πως δεν θα επιτρέψει να λογοκριθεί από κανέναν…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

ΔΕΘ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το γερμανικό περίπτερο

Νέα Αριστερά: Ο Κασσελάκης έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα τραμπικό μόρφωμα

Το Ιράν ολοκληρώνει την αποστολή βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα