ΑΘΗΝΑ
07:26
|
20.04.2024
Με μήνυση απειλεί ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Αλεξίου, αν δεν διαγραφούν οι αναρτήσεις και δεν ανακαλέσουν δημόσια οι λογαριασμοί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με την πυρκαγιά στην Εύβοια να μαίνεται εδώ και μία εβδομάδα και τους κυβερνητικούς παράγοντες να είναι εξαφανισμένοι και να λένε πως «δεν είναι ώρα να αποδοθούν ευθύνες» έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες προσπάθεια να αποδοθεί η ευθύνη της φωτιάς στη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ από λογαριασμούς υποστηρικτών της Νέας Δημοκρατίας που έχουν υιοθετήσει αυτή τη ρητορική.

Συγκεκριμένα, πλήθος ψεύτικων και τρολ λογαριασμών σε twitter και Facebook κάνουν νήξεις πως το camping της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται για τη φωτιά στις Ροβιές, επειδή το camping έλαβε μέρος στην περιοχή 28 Ιουλίου με 3 Αυγούστου και στις 4 Αυγούστου ξέσπασε το μέτωπο.

Εκτός των συγκεκριμένων λογαριασμών, την ρητορική της στοχοποίησης της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί και η σύζυγος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στα Γρεβενά, Ανδρέα Πάτση, που με ανάρτησή της στο Facebook κάνει λόγο για «πολλές συμπτώσεις».

Με μήνυση απειλεί ο γραμματέας της Νεολαίας Σωτήρης Αλεξίου, αν δεν διαγραφούν οι αναρτήσεις και δεν ανακαλέσουν δημόσια οι λογαριασμοί αυτοί, αναφέροντας πως «τρολ λογαριασμοί της ΝΔ στο Twitter και στο Facebook, αλλά, δυστυχώς, και φανατισμένοι υποστηρικτές της κυβέρνησης αναπαράγουν παραμύθια συσχέτισης της πυρκαγιάς στην Εύβοια με το 5ο Εναλλακτικό Κάμπινγκ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ» και προσθέτοντας πως η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο προς τη δικαιοσύνη εφόσον δεν ανακαλέσουν για τη συκοφαντία.

Η κυβέρνηση προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις φωτιές που κατακαίνε ολόκληρους νομούς με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα από…

Posted by Σωτήρης Αλεξίου on Sunday, August 8, 2021

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα