ΑΘΗΝΑ
00:11
|
20.04.2024
Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως η στάση του κ. Μητσοτάκη αποτελεί σχολείο εμπαιγμού και θρασύτητας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Συνεχίζουν το κρυφτούλι των ευθυνών πάνω στις στάχτες», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του στο περιθώριο της Συνέντευξης Τύπου που έδωσε νωρίτερα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς αναφορικά με τις καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει στην Ελλάδα.

Η αξιωματική αντιπολίτευση, τονίζει πως η στάση του κ. Μητσοτάκη αποτελεί σχολείο εμπαιγμού και θρασύτητας, επισημαίνοντας πως ο πρωθυπουργός χθες ζητούσε συγγνώμη σήμερα ο κ. Χαρδαλιάς τα βρήκε όλα άψογα.

«Σήμερα ο κ. Χαρδαλιάς αποκάλυψε την κοροϊδία του ελληνικού λαού όλες αυτές τις ημέρες από την κυβέρνηση», τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας πως ο κ. Χαρδαλιάς, διέψευσε εντελώς τα στοιχεία σχετικά με τα εναέρια μέσα που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Σκέρτσος πριν από λίγα μόλις εικοσιτετράωρα.

«Αποδεικνύεται πλέον πως το γραφείο του πρωθυπουργού από την αρχή της εθνικής οικολογικής τραγωδίας είχε μια και μόνη έννοια: πώς θα πει ψέματα και πώς θα διαστρεβλώσει για να απαλλάξει από τις εγκληματικές ευθύνες του τον κ. Μητσοτάκη. Ακριβώς γι’ αυτό και εχθές ο κ. Μητσοτάκης ζητούσε συγνώμη και σήμερα ο κ. Χαρδαλιάς τα βρήκε όλα άψογα. Ακόμα μια μέρα συνεχίζουν να παίζουν το κρυφτούλι των ευθυνών πάνω στις στάχτες των κόπων μιας ζωής χιλιάδων πολιτών», καταλήγει η ανακοίνωση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα