ΑΘΗΝΑ
14:13
|
28.11.2021
Αίσθηση δημιουργεί η συνέντευξη Ερντογάν στο CNN Turk καθώς επιβεβαιώνει την επιμονή της Άγκυρας για "ρόλο" και στο Αφγανιστάν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα ότι μπορεί να συναντηθεί με τον ηγέτη των Ταλιμπάν, στο πλαίσιο των προσπαθειών για να τεθεί τέλος στις μάχες στο Αφγανιστάν.

Ο Ερντογάν έκανε τη δήλωση αυτή κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης στο CNN Turk.

Συνέντευξη με “σκονάκι”;

Πάντως, η συνέντευξη Ερντογάν στο CNN Turk φαίνεται πως προκαλεί συζητήσεις και για έναν άλλο ανεξακρίβωτο, επί του παρόντος, λόγο, καθώς κάνει το γύρο του διαδικτύου στιγμιότυπο που εμφανίζει στο βάθος της αίθουσας πίνακα που λέγεται πως έχει “σκονάκι” τις απαντήσεις στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων με το σύστημα “ότοκιου” .

Η Τουρκία προσφέρθηκε να αναπτύξει στρατεύματα στο αεροδρόμιο της Καμπούλ μετά την αποχώρηση των δυνάμεων του ΝΑΤΟ και επί εβδομάδες διεξάγει συνομιλίες με τις ΗΠΑ. Ο Ερντογάν έχει ζητήσει να πληρούνται οι οικονομικές, υλικοτεχνικές και διπλωματικές συνθήκες.

Οι Ταλιμπάν έχουν προειδοποιήσει την Τουρκία να μην διατηρήσει στρατεύματα στο Αφγανιστάν για να φυλάσσουν αεροδρόμιο αλλά η κυβέρνηση Ερντογάν φαίνεται πως επιμένει προσπαθώντας να αξιοποιήσει την “ευκαιρία” αποχώρησης των ΗΠΑ από την περιοχή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

ΗΒ: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγορεύει το σεξ σε ανάπηρο που δεν κατανοεί την έννοια της συναίνεσης

Το βρετανικό Ανώτατο Δικαστήριο αρνήθηκε το δικαίωμα της ερωτικής συνεύρεσης σε ανάπηρο άνδρα, στη λογική ότι ο τελευταίος δεν κατανοεί την έννοια της συναίνεσης.
ΣΥΝΑΦΗ

Κουτσούμπας: Η δήθεν «πράσινη μετάβαση» εκτοξεύει την τιμή της ενέργειας

Μήνυμα ΥΠΕΞ για την Ημέρα της Μεσογείου

Βουλεύτρια πήγε με ποδήλατο στο νοσοκομείο για να γεννήσει για δεύτερη φορά

Κοινό άρθρο Δένδια, Μπορέλ και Ουρπιλάινεν για την ισότητα των φύλων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα