ΑΘΗΝΑ
03:04
|
19.04.2024
Την πρώτη του ανάρτηση με την διπλή ιδιότητα του νέου κυβ. εκπροσώπου και του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό έκανε ο Ι. Οικονόμου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την πρώτη του ανάρτηση με την διπλή ιδιότητα του νέου κυβερνητικού εκπροσώπου και του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/8) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ιωάννης Οικονόμου. 

Ο κ. Οικονόμου εξέφρασε μέσω της ανάρτησής του στο Facebook την ευγνωμοσύνη του προς το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που του έδειξε αναθέτοντας του ένα νέο ρόλο με σημαντικά καθήκοντα. 

Ακολουθεί η ανάρτηση του νέου κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Επειδή η σιωπηρή ευγνωμοσύνη δεν έχει αξία, θα ήθελα δημοσίως να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, αναθέτοντάς μου τα καθήκοντα του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου.

Αναλαμβάνω τα νέα μου καθήκοντα με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης. Δύο χρόνια μετά τις εκλογές του 2019, η Ελλάδα αναμφισβήτητα βρίσκεται σε πορεία προόδου και αρετής, ως αποτέλεσμα των επιλογών του Πρωθυπουργού και της αποτελεσματικότητας της Κυβέρνησης, παρότι η Ιστορία δεν υπήρξε ήπια απέναντί μας. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε στο διάστημα αυτό είναι πρωτοφανείς σε εύρος, διάρκεια και ένταση. Με δεδομένη την ιστορική συγκυρία και την κόπωση, τόσο της κοινωνίας όσο και του κρατικού μηχανισμού, από τη δεκαετία της πολυεπίπεδης κρίσης των μνημονίων, το πρόσημο της Κυβέρνησης είναι πρόδηλα θετικό. Ανταποκριθήκαμε και ανταποκρινόμαστε σε όλες τις προκλήσεις αποτελεσματικά, με τρόπο καλύτερο από πολλές, ισχυρότερες της Ελλάδας, χώρες.

Μέσα σε αυτό τον κυκεώνα αναπόφευκτα υπήρξαν και θα υπάρξουν λάθη, τα οποία ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δεσμεύονται να θεραπεύσουν με το βέλτιστο τρόπο, με απόλυτο σεβασμό τόσο στον πολίτη όσο και στην κοινωνία. Σε αυτούς τους ομολογουμένως δύσκολους καιρούς, δεσμεύομαι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην παραγωγή και τη διάχυση του κυβερνητικού έργου. Στην πολιτική μου διαδρομή πορεύτηκα με οδοδείκτες τις ηθικές αξίες και τις πολιτικές αρχές. Την ίδια οδό θα συνεχίσω να ακολουθώ, για το καλό της Πατρίδας και των ανθρώπων της.»

Επειδή η σιωπηρή ευγνωμοσύνη δεν έχει αξία, θα ήθελα δημοσίως να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας…

Posted by Giannis Oikonomou on Friday, August 13, 2021
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκρός σε δυστύχημα ο επιτελάρχης του στρατού της Κένυας

Σύλληψη Πολωνού για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Να αντιδράσει άμεσα η κυβέρνηση στις τουρκικές προκλήσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα