ΑΘΗΝΑ
07:25
|
19.04.2024
Ο Πρωθυπουργός “επιβεβαίωσε” πως είναι “στο ακέραιο επικεφαλής του ξεχαρβαλωμένου επιτελικού κράτους”.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Πρωθυπουργός “επιβεβαίωσε πως όλη την ευθύνη τη φέρει στο ακέραιο ο ίδιος ο επικεφαλής του ξεχαρβαλωμένου επιτελικού κράτους” εκτιμά ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο πρώτο σχόλιο του μετά την ανακοίνωση του μίνι ανασχηματισμού ή εσωτερικής αναδιάταξης του κυβερνητικού σχήματος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος της καταστροφής που κατέκαψε τη μισή Ελλάδα και διατηρεί στις θέσεις του αρμόδιους Υπουργούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου:

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει με κάθε του κίνηση να αποδεικνύει ότι δεν κατάλαβε τίποτα, δεν διδάχτηκε τίποτα και η συγνώμη του ήταν απολύτως προσχηματική. Ενώ οι εστίες ακόμη σιγόκαιγαν έκανε ανασχηματισμό αφήνοντας όλους τους υπεύθυνους για την καταστροφική διαχείριση των πυρκαγιών στις θέσεις τους.

Αναβάθμισε τον κ. Σκέρτσο που με τα ψέματά του για τα εναέρια Μέσα πυρόσβεσης, τα οποία επιβεβαίωσε μέχρι και ο κ. Χαρδαλιάς, εξόργισε όλη την Ελλάδα. Και υποβάθμισε την κα Πελώνη, ώστε να μπορεί να συνεχίσει άνετα τις διακοπές της.

Επιβεβαίωσε έτσι, πως όλη την ευθύνη τη φέρει στο ακέραιο ο επικεφαλής του ξεχαρβαλωμένου επιτελικού κράτους, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πώς τοποθετείται στα διεθνή θέματα η «Εναλλακτική για τη Γερμανία»

Νεκρός σε δυστύχημα ο επιτελάρχης του στρατού της Κένυας

Σύλληψη Πολωνού για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα