ΑΘΗΝΑ
20:08
|
20.05.2022
Καλεί την κυβέρνηση να διαθέσει όλα τα μέσα για να μην είναι για τα Βίλια η επόμενη "επιτροπή ανασυγκρότησης", που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την επιστράτευση όλων των απαραίτητων εναέριων και χερσαίων μέσων πυρόσβεσης ώστε να σταματήσει η πύρινη λαίλαπα που μαίνεται εδώ και τρεις μέρες στα Βίλια Αττικής απαίτησε από την κυβέρνηση το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

«Αυτές τις κρίσιμες ώρες, με τον κίνδυνο τα Βίλια να γίνουν “δεύτερη Βόρεια Εύβοια”», το ΚΚΕ καλεί την κυβέρνηση «να διαθέσει όλα τα αναγκαία επίγεια και εναέρια μέσα για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς, για να μην είναι η επόμενη “επιτροπή ανασυγκρότησης”, που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός, για τα Βίλια και την ευρύτερη περιοχή» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Και συνεχίζει:

Σε ό,τι αφορά στη βόρεια Εύβοια, όπως σχολιάζει το γραφείο Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, «η κυβέρνηση δεν ξεγελά κανέναν, γιατί ανασυγκρότηση της ζωής των κατοίκων της σημαίνει, πρώτα απ’ όλα, αποζημιώσεις στο 100% για τις ζημιές, αναδάσωση των καμένων δασικών εκτάσεων χωρίς “ναι μεν αλλά” και “αναδόχους”, επίσπευση των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων τώρα, πριν είναι αργά.

Ο,τιδήποτε άλλο αναλάβει να υλοποιήσει η αρμόδια επιτροπή του κ. Μητσοτάκη, το σίγουρο είναι πως δεν θα υπηρετήσει το λαό της Βόρειας Εύβοιας και τις επείγουσες ανάγκες του, αλλά όσους είναι στο “περίμενε” με τα επιχειρηματικά σχέδια στο χέρι!», καταλήγει το σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΚΚΕ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα