ΑΘΗΝΑ
16:48
|
19.04.2024
Χιλιάδες Βρετανών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αποδοκίμασαν την διαγραφή του σκηνοθέτη από τους Εργατικούς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θερμές ευχαριστίες στους χιλιάδες Βρετανούς (και όχι μόνον) που του έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης ενώ ταυτόχρονα αποδοκιμάζουν την απόφαση του ηγέτη των Εργατικών Κιρ Στάρμερ να τον διαγράψει από το κόμμα στις 14 Αυγούστου εξέφρασε σήμερα μέσα από τον λογαριασμό του στο Τουίτερ ο 85χρονος επιφανής Βρετανός σκηνοθέτης, Κεν Λόουτς.

“Ενα τεράστιο ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα υποστήριξης από τους Εργατικούς, τους παλιούς και νέους φίλους και εκείνους που πρέπει να συναντήσω…ΚΛ”

Αυτό έγραψε σήμερα στην ανάρτησή του στο Τουίτερ ο διάσημος σκηνοθέτης, γνωστός για τις ευαισθησίες που έχει για σοβαρά κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα.

Αφορμή για την έκρηξη συμπαράστασης στο πρόσωπό του έδωσε η απόφαση του ηγέτη των Βρετανών Εργατικών στις 14 Αυγούστου να τον διαγράψει από το κόμμα.

Ο δημιουργός ταινιών, στα κινηματογραφικά έργα του οποίου συμπεριλαμβάνονται τα «Kes» και «The Wind That Shakes the Barley» είπε ότι το κόμμα αποφάσισε να τον απομακρύνει, επειδή «δεν ήθελε να αποκηρύξει» μέλη που έχουν ήδη αποβληθεί.

Ο 85χρονος Κέν Λόουτς σε ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε: «Η έδρα των Εργατικών αποφάσισε τελικά ότι δεν είμαι κατάλληλος για να είμαι μέλος του κόμματός τους, καθώς δεν θα αποκηρύξω όσους έχουν ήδη αποβληθεί. Λοιπόν… Είμαι περήφανος που στέκομαι δίπλα στους καλούς φίλους και συντρόφους που έχουν θυματοποιηθεί από την εκκαθάριση».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα