ΑΘΗΝΑ
12:08
|
23.04.2024
Tην αναστολή και του προσωπικού λογαριασμού του προέδρου της ΕΛ.ΛΥ., Κυριάκου Βελόπουλου, στο Twitter, καταγγέλλει, με ανακοίνωσή του, το κόμμα του οποίου ηγείται.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Tην αναστολή και του προσωπικού λογαριασμού του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, στο Twitter, καταγγέλλει, με ανακοίνωσή του, το κόμμα του οποίου ηγείται. Καταγγέλλει δε τους «εγκάθετους της Ν.Δ. και λοιπούς “εχθροπαθείς”», οι οποίοι «παραβίασαν κάθε κανόνα λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος».

Υπενθυμίζει πως «είχε προηγηθεί η αναστολή αντίστοιχων λογαριασμών που προωθούσαν τα δελτία Τύπου και τις δράσεις του προέδρου και του κόμματος της Ελληνικής Λύσης» και προσθέτει: «Επειδή επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση, προειδοποιούμε όσους επιχειρούν να αλλοιώσουν το ίδιο το πολίτευμα στερώντας το αναφαίρετο δικαίωμα εκλεγμένου πολιτικού αρχηγού και κοινοβουλευτικού κόμματος να προωθούν το κοινοβουλευτικό τους έργο, ότι θα λογοδοτήσουν.

Στο δημοκρατικό μας πολίτευμα ο μοναδικός θεσμός που δύναται να αναστείλει την δυνατότητα έκφρασης είναι η ελληνική δικαιοσύνη. Οποιαδήποτε άλλη μεθόδευση, συνιστά παρακρατικό μηχανισμό και θα αντιμετωπιστεί ανάλογα» δηλώνει η Ελληνική Λύση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Χατζηδάκης: Μείωση 50% στις τραπεζικές χρεώσεις για ποσά έως 10 ευρώ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Εκθέτει κυβέρνηση Μητσοτάκη για αστυνομική βία και υποκλοπές

Βρετανία: Πράσινο φως για την απέλαση μεταναστών στη Ρουάντα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα