ΑΘΗΝΑ
20:43
|
19.04.2024
Ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου διαφημίζει πως «χρειάζεται άμεσα» προσωπικό που θα εργαστεί στις αποθήκες του, χωρίς να είναι απαραίτητη η προϋπηρεσία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα μπόνους πρόσληψης ύψους 1.000 στερλίνων προσφέρει η Amazon σε όλους τους νέους εργαζόμενους της εταιρείας στις αποθήκες στις πόλεις Ντάρλινγκτον, Ντάρτφορντ, Σουάνσι, Ρέντιτς και Κόβερτι της Μεγάλης Βρετανίας, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει κόσμο για να ανταπεξέλθει στην αυξημένη ζήτηση.

Ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου διαφημίζει πως «χρειάζεται άμεσα» προσωπικό που θα εργαστεί στις αποθήκες του, χωρίς να είναι απαραίτητη η προϋπηρεσία. Οι υποψήφιοι που μπορούν να ξεκινήσουν να εργάζονται πριν τις 18 Σεπτεμβρίου θα πάρουν ένα μπόνους πρόσληψης, ενώ το ωρομίσθιο είναι 11,10 στερλίνες, με την υπερωρία να πληρώνεται με 22.20 στερλίνες την ώρα.

Σύμφωνα με το BBC, το Brexit, η πανδημία του κορονοϊού και το σύστημα με τις άδειες άνευ αποδοχών είναι οι βασικοί λόγοι για τις ελλείψεις που παρατηρούνται σε «διαθέσιμους» εργαζόμενους.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, οι «κενές» θέσεις εργασίας σε ολόκληρη τη βρετανική επικράτεια έφτασαν τον αριθμό ρεκόρ 953.000 στο τρίμηνο Μαΐου, Ιουνίου και Ιουλίου

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Νέος γύρος κυρώσεων από ΗΠΑ σε Εβραίους εξτρεμιστές εποίκους

Πρόστιμα 1.480.000 εκατ. ευρώ σε JYSK, Leroy Merlin, Πλαίσιο-Πλασματικές εκπτώσεις

Πετρέλαιο: Άλμα στα 90 δολάρια μετά την ισραηλινή επίθεση στο Ιράν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα