ΑΘΗΝΑ
15:50
|
28.04.2024
Πέθανε ο Τσάρλι Γουότς, ντράμερ των θρυλικών Rolling Stones, σε ηλικία 80 ετών. Ήταν μέλος του συγκροτήματος από το 1963.
UNITED KINGDOM - JANUARY 01: Photo of ROLLING STONES and Charlie WATTS; of Rolling Stones, posed (Photo by Eamonn McCabe/Redferns)
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μία θρυλική φιγούρα της παγκόσμιας μουσικής, ο Τσάρλι Γουότς, έφυγε σήμερα την Τρίτη (24/8) από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών.

Ο ντράμερ των Rolling Stones απουσίαζε από τις τελευταίες συναυλίες του συγκροτήματος, επειδή υποβλήθηκε σε έκτακτη χειρουργική επέμβαση, ο μάνατζέρ του Μπέρντ Ντόχερτι όμως ενημέρωνε ότι ο πελάτης είχε αναρρώσει μετά πρόβλημα υγείας.

Εν τέλει όμως ο Γουότς δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή προ ολίγων ωρών

«Με τεράστια θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας Τσάρλι Γουάτς. Πέθανε ειρηνικά σε νοσοκομείο του Λονδίνου νωρίτερα σήμερα έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του», ανέφερε ο Ντόχερτι.

«Ο Τσάρλι ήταν ένας πολυαγαπημένος σύζυγος, πατέρας και παππούς και επίσης ως μέλος των Rolling Stones ένας από τους σπουδαιότερους ντράμερ της γενιάς του», πρόσθεσε.

Ο Γουότς, γεννημένος στο Λονδίνο στις 2 Ιουνίου του 1941, ήταν ντράμερ των Stones από το 1963 και έζησε μαζί τους όλες τις πολύ μεγάλες στιγμές του συγκροτήματος. Βασικές επιρροές του υπήρξαν οι Μάιλς Ντέιβις και Τζον Κολτρέιν.

Πηγές: SkyNews

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Πασχαλινή έκθεση στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

Disiecta Membra #10: Ας μιλήσουμε για κβαντική βαρύτητα

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών στην Κωνσταντινούπολη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα