ΑΘΗΝΑ
03:12
|
20.04.2024
Ο πρωθυπουργός «φιγουράρει» σε λίστα με τους 10 ευρωπαίους πολιτικούς που δαπάνησαν τα μεγαλύτερα ποσά στα social media, με σκοπό την προβολή τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ακόμα μία αρνητική κατάκτηση για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς σε έρευνα της βέλγικης εφημερίδας De Standaard το όνομα του φιγουράρει στην 6η θέση στη λίστα με τους 10 κορυφαίους πολιτικούς της Ευρώπης σε δαπάνες προβολής στα social media. 

Στην εν λόγω λίστα, εμφανίζονται 7 πολιτικοί από το Βέλγιο, 2 πολιτικοί από την Ολλανδία (είχαν εκλογές τον Μάρτιο) και στην 6η θέση… φιγουράρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός φέρεται να δαπάνησε για την προβολή του, ένα ποσό της τάξεως των 68.788 ευρώ μόνο για το πρώτο εξάμηνο του 2021!

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και  Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης σε ανάρτησή του στο Twitter, σημειώνει μεταξύ άλλων: «Στους 10 κορυφαίους πολιτικούς της Ευρώπης ο Κυριάκος #Μητσοτακης, αλλά σε δαπάνες προβολής του μέσω Facebook και Instagram. 68.788 Ευρώ μόνο για το πρώτο εξάμηνο του 2021! Δεν το λες και τιμητική διάκριση. Η χώρα μας χρειάζεται ουσία, αποτέλεσμα. Όχι μόνο πόζα και επικοινωνία!».

Πηγές: De Standaard

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα