ΑΘΗΝΑ
12:49
|
01.07.2024
«Ο κυβ. εκπρόσωπος παραμένει σταθερά, όπως και η κυβέρνησή του, εκτός τόπου και χρόνου» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραμένει σταθερά, όπως και η κυβέρνησή του, εκτός τόπου και χρόνου» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία (ΠΣ), Νάσος Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας τα λεγόμενα του κυβερνητικού εκπροσώπου, Ιωάννη Οικονόμου, εν μέσω της ανακοίνωσης του αριθμού των εισακτέων στις πανεπιστημιακές σχολές, που προκάλεσε την σφοδρή αντιπαράθεση σύσσωμης της αντιπολίτευσης με την κυβέρνηση.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραμένει σταθερά, όπως και η κυβέρνησή του, εκτός τόπου και χρόνου.

Αναρωτιόμαστε αν το επιχείρημα για τη μεταρρύθμιση, που “δίνει κύρος και δύναμη” στα ελληνικά πανεπιστήμια, θα μπορούσε να το υποστηρίξει για κάποιο περιφερειακό Πανεπιστήμιο, όπως το Δημοκρίτειο, του οποίου την αρχιτεκτονική σχολή άφησαν χωρίς κανέναν εισακτέο.

Η κυβέρνηση της ΝΔ χωρίς ντροπή σε χρόνια πανδημίας άλλαξε του κανόνες, για να δημιουργήσει πελατεία για τα ιδιωτικά κολέγια.

Όσο δύσκολο και αν είναι ας προσπαθήσουν τα κυβερνητικά στελέχη σήμερα να μην προσβάλουν τα χιλιάδες παιδιά που απέκλεισαν από το δημόσιο Πανεπιστήμιο.»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πύρινο… υπουργικό συμβούλιο: Τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας, επανέλαβε ο Μητσοτάκης

ΠΑΣΟΚ: Πέμπτος υποψήφιος ο Μιχάλης Κατρίνης

Η Μιλένα Αποστολάκη μπαίνει στην κούρσα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Ο Μπακογιάννης ζητά παραίτηση Δούκα: «Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα