ΑΘΗΝΑ
21:10
|
16.09.2024
Το κορίτσι κατήγγειλε πως μετά το βιασμό της από τον ποδοσφαιριστή, ο δράστης της έδωσε το λούτρινο αρκουδάκι της κόρης του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανατριχιαστική είναι η κατάθεση που έδωσε η 17χρονη έφηβη που κατήγγειλε πως έπεσε θύμα διαδοχικών βιασμών στο σπίτι του 27χρονου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο.

Σύμφωνα με στοιχεία της κατάθεσης που αποκαλύφθηκαν στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού δελτίου του ΣΤΑΡ, το κορίτσι εξήγησε πως πήγε με μία φίλη της στο σπίτι του ποδοσφαιριστεί στη Γλυφάδα επειδή είχε ζαλιστεί από την κατανάλωση αλκοόλ και δεν αισθανόταν καλά.

Ήρθε ο Τζ. και άρχισε να με ενοχλεί και εγώ του έλεγα ‘’όχι, όχι, όχι’’ και με βίασε κανονικά και εγώ συνέχισα να του λέω ‘’όχι, όχι άσε με”. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα. Άνοιξε ο Σεμέδο την πόρτα και μας είδε και την ξανάκλεισε και μετά εγώ σε κάποια φάση έφυγα και βγήκα έξω από το δωμάτιο και άρχισα να κλαίω πάρα πολύ και μου έλεγε ο Σεμέδο ‘’σας είδα και το ήθελες’’ και του κάνω όχι”»

Το θύμα εξήγησε πώς στη συνέχεια έπεσε θύμα βιασμού και από τον 27χρονο ποδοσφαιριστή.

Θυμάμαι ο Σεμέδο να με βάζει για ύπνο τη δεύτερη φορά να μου δίνει ένα αρκουδάκι της κόρης του που είχε ένα μεγάλο. Μου λέει ‘’πέσε κοιμήσου με αυτό, πάρ’ το αγκαλίτσα, δεν έγινε κάτι’’ και μετά να μπαίνει και να κάνει το ίδιο πράγμα. Κλείδωσε την πόρτα και έκανε το ίδιο πράγμα. Η Α. ήταν απέξω, άκουγε και εγώ έλεγα να σταματήσει, δηλαδή το έκανα ξεκάθαρο και στους δύο πως δεν θέλω. Μετά σηκώθηκα από το κρεβάτι όπως μπορούσα, έφυγα και ξεκλείδωσε την πόρτα και βγήκα και κάθισαν στο μπαλκόνι και η Α. πήγε μέσα με τον Σεμέδο.

Την νομική εκπροσώπηση του ανήλικου θύματος ανέλαβε ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας.

Ο Κούγιας σε ανακοίνωσή του τόνισε πως το θύμα του καταγγελθέντος ομαδικού βιασμού και η μητέρα της του ανέθεσαν την υπεράσπιση της υπόθεσης, προειδοποιώντας ότι θα προχωρήσει σε όλα τα απαραίτητα νομικά μέτρα αν δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία της νεαρής ή αν υπάρξουν δυσφημιστικά σχόλια προς το πρόσωπό της.

Στην ίδια ανακοίνωση ο ποινικολόγος αναφέρει πως και οι δύο γυναίκες που εκπροσωπεί σέβονται το τεκμήριο αθωότητας των δύο κατηγορουμένων και θα συνεργαστούν “απόλυτα με την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα”.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ισχυρίζεται πως είναι αθώος και πως έχει πέσει θέμα εκβιασμού με σκοπό την απόσπαση χρημάτων. Μετά την κατάθεσή του, πήρε νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη το μεσημέρι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

‘Ενα είναι το Φεστιβάλ (της ΚΝΕ)

Έκρηξη σε χημική βιομηχανία και πετρελαιαγωγό στο Τέξας

Κακοκαιρία Boris: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στην Κεντρική Ευρώπη (upd)

Νέα φωταγώγηση του Ναού του Ποσειδώνα και συναυλία Ξαρχάκου στο Σούνιο (live streaming)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα