ΑΘΗΝΑ
22:52
|
18.10.2021
Ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει μαζί με άλλους εννιά ομολόγους του στο Στρατηγικό Φόρουμ Μπλεντ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για τη Σλοβενία αναχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου αναμένεται να έχει αύριο διμερείς συναντήσεις με τον πρωθυπουργό της Σλοβενίας, Γιάνετς Γιάνζα και τον Πρόεδρο Μπόρουτ Πάχορ, με αφορμή την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από τη Σλοβενία και την έναρξη του διήμερου “Στρατηγικού Φόρουμ Μπλεντ”.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να συμμετάσχει στο Στρατηγικό Φόρουμ Μπλεντ (Bled Strategic Forum) που πραγματοποιείται φέτος για 16η χρονιά μαζί με άλλους Ευρωπαίους ηγέτες και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ σε συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης. Τέσσερα είναι τα βασικά θέματα που θα απασχολήσουν τις εργασίες του Στρατηγικού Φόρουμ:Α)Το μέλλον της Ευρώπης. Β) Οι διατλαντικές σχέσεις και οι εξελίξεις στο Αφγανιστάν. Γ) Βιώσιμη Ανάπτυξη. Δ) Ψηφιοποίηση της οικονομίας.

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, όπου την Τετάρτη το απόγευμα θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της Bόρειας Ελλάδας, αλλά και με αρμόδιους για τα μεγάλα έργα που υλοποιούνται στη Θεσσαλονίκη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

“Πιο ισχυρή από ποτέ η Χεζμπολάχ”

Γενική απεργία στην Αϊτή ενάντια στις απαγωγές και τη βία

Καθολικό λοκντάουν για ένα μήνα στη Λετονία

Σχέδιο Όρμπαν για εξαγορά του αεροδρομίου της Βουδαπέστης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα