ΑΘΗΝΑ
13:29
|
25.04.2024
«Οι τελικές αποφάσεις για τους εκπαιδευτικούς θα ληφθούν ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί το πρόγραμμα εμβολιασμού» τόνισε ο κ. Συρίγος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να επεκταθεί το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού και στους εκπαιδευτικούς, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του ο υφυπουργός Παιδείας αρμόδιος για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση, Άγγελος Συρίγος. 

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ραδιοφωνικής ΕΡΤ, ο κ. Συρίγος τόνισε πως οι τελικές αποφάσεις για τους εκπαιδευτικούς θα ληφθούν ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί το πρόγραμμα εμβολιασμού το επόμενο διάστημα, ωστόσο όπως επισήμανε αυτή η πιθανότητα βρίσκεται στο τραπέζι των συζητήσεων κυβέρνησης – ειδικών.

Νωρίτερα, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ανέφερε με αφορμή την επανέναρξη της σχολικής χρονιάς, πως τα πρωτόκολλα στα σχολεία θα αλλάξουν καθώς, όπως είπε, δεν νοείται να διακόπτεται η δια ζώσης εκπαίδευση.

Σημείωσε ακόμη πως απόλυτη προτεραιότητα αποτελεί να λειτουργήσουν δια ζώσης όλες οι εκπαιδευτικές δομές. Ανέφερε τέλος ότι περίπου το 80% των εκπαιδευτικών έχει εμβολιαστεί και αν προστεθεί ένα ποσοστό 10% που έχει νοσήσει, απομένει ένα 10% που δεν έχει εμβολιαστεί.

Πηγές: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για την υποβολή τους

Celebrities στα εστιατόρια

Διατάχθηκε ΕΔΕ στο Αττικόν για τον θάνατο του 79χρονου πατέρα του Καλλιάνου

Μελόνι: Η πτώση του φασισμού έθεσε τις βάσεις για την επιστροφή της δημοκρατίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα