ΑΘΗΝΑ
08:49
|
23.09.2023
Η υδρογραφική υπηρεσία της Αττάλειας εξέδωσε navtex για "έρευνες" του σκάφους ΓΙΟΥΝΟΥΣ ως τις 30 Σεπτέμβρη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

 NAVTEX με αφορμή τη διενέργεια “επιστημονικής έρευνας” με το σκάφος R/V YUNUS-S από σήμερα  ως τις 30 Σεπτεμβρίου εξέδωσε η τουρκική κυβέρνηση νοτίως του Καστελλόριζου “σε διεθνή και τουρκικά ύδατα”, υποστηρίζοντας πως η Ελλάδα δεν έχει το δικαίωμα να δεσμεύει τις εκεί περιοχές επειδή είναι “τουρκικής δικαιοδοσίας”. Επιπλέον, ισχυρίζεται πως η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα για δέσμευση περιοχών νοτιοανατολικά της Καρπάθου.

Η NAVTEX εξεδόθη από την υδρογραφική υπηρεσία του σταθμού της Αττάλειας και αφορά “έρευνες” από ένα σκάφος που ναυπηγήθηκε πριν περίπου 27 χρόνια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Ξηλώθηκε» η εκπρόσωπος του ουκρανικού στρατού που εξήγγειλε «κυνήγι προπαγανδιστών»

Η Αμερικανίδα εκπρόσωπος των ουκρανικών Δυνάμεων Εδαφικής Άμυνας παύθηκε μία βδομάδα μετά την ανάρτηση του επίμαχου βίντεο. Της παύσης της προηγήθηκαν ερωτήσεις Αμερικανού Γερουσιαστή.
ΣΥΝΑΦΗ

Κεντροαφρικανική Δημοκρατία: Ο πρώην πρόεδρος καταδικάστηκε ερήμην σε ισόβια

Το μεταναστευτικό Βατερλώ της Μελόνι

Νέα συνέχεια στην Πολωνο-ουκρανική ένταση από τον Μοραβτιέτσκι

Κατηγορίες για συνωμοσία δωροδοκίας, απάτης και εκβίασης σε βάρος του Μενέντες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα