ΑΘΗΝΑ
19:23
|
20.09.2024
Ορισμένοι προεξοφλούν από τώρα την επανεμφάνιση του Τραμπ στην ενεργό πολιτική σκηνή και δη στις εκλογές του 2024.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο 57χρονος Ρεπουμπλικάνος βουλευτής του Οχάιο, Τζιμ Τζόρνταν θεωρείται ένας από τους εν ενεργεία Αμερικανούς πολιτικούς που διατηρεί πρόσβαση στο στενό περιβάλλον του Αμερικανού πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τζόρνταν μιλώντας σήμερα στην Αϊόβα στην δημοσιογράφο της τηλεοπτικής εκπομπής Undercurrent Λόρεν Γουίντσορ της αποκάλυψε  πως ο Ντόναλντ Τραμπ είναι έτοιμος να θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες προεδρικές εκλογές του 2024 και να διεκδικήσει ξανά το προεδρικό αξίωμα.

Ο Τζόρνταν φέρεται να υποστήριξε πως “όσα τρελλά” γίνονται τις τελευταίες βδομάδες στο Αφγανιστάν έπεισαν τον Τραμπ πως θα πρέπει να συμμετάσχει στις εκλογές. Εκπρόσωπος του όμως στη συνέχεια διέψευσε την δημοσιογράφο λέγοντας πως δεν υπήρξε ακριβής μεταφορά όσων διατύπωσε ο βουλευτής.

Πάντως βεβαιότητα για την εμφάνιση του Ντόναλν Τραμπ στις εκλογές του 2024 εξέφρασε παράλληλα και ο πρώην στενός σύμβουλος του Τραμπ, Τζέισον Μίλερ που εκτίμησε πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είναι “μεταξύ του 99 με 100%” έτοιμος να συμμετάσχει στις εκλογές του 2024.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισραηλινή επιδρομή στη Βηρυτό με στόχο διοικητή της Χεζμπολάχ: Τουλάχιστον 12 νεκροί (upd)

Οι εκρήξεις συσκευών στον Λίβανο και η εξαχρείωση του αμερικανικού δημόσιου λόγου

Ακρίτα: Παραιτήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Η ιστορική χρεοκοπία της ελληνικής Εξωτερικής Πολιτικής-Και γιατί η πολιτική Μητσοτάκη αυξάνει τον κίνδυνο πολέμου με την Τουρκία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα