ΑΘΗΝΑ
09:22
|
24.09.2024
Η σύσκεψη αφορά την προστασία της υγείας του λαού, για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εκατοντάδες εργαζόμενοι από συνδικάτα, Εργατικά Κέντρα της Αττικής και άλλες ομοσπονδίες πραγματοποιούν απόψε συγκέντρωση στην πλατεία Μητροπόλεως σε μία προσπάθεια να συζητήσουν και να καταλήξουν σε τρόπους αντίδρασης για την καλύτερη προστασία της δημόσιας υγείας και την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων σε μία περίοδο νέων αυξήσεων που αδειάζουν τις τσέπες εκατομμυρίων εργαζομένων.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων υγειονομικής ασφάλειας αφού προηγουμένως τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη.

Σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα 902.gr, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας Βάλσαμος Συρίγος πήρε πρώτος τον λόγο.

Ακολούθησαν παρεμβάσεις από εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΟΕΦΣΕΕ), της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας, της Ομοσπονδίας Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Γάλακτος – Τροφίμων και Ποτών, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών, της Ομοσπονδίας Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου και της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος (ΟΕΚΙΔΕ).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παρουσίαση βιβλίου: «Το Γκρίζο Κύμα-Η νέα Ακροδεξιά και οι συνεργοί της»

Προειδοποίηση για τσουνάμι έπειτα από σεισμό 5,6 βαθμών στην Ιαπωνία

ΕΑΑ: Θησείο, Πεντέλη και Στεφάνι Κορινθίας ανοίγουν τις πύλες τους για τη «Βραδιά του Ερευνητή»

Hellenic Train: Ματαιώσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω στάσης εργασίας των σιδηροδρομικών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα