ΑΘΗΝΑ
09:31
|
24.04.2024
Και εκτιμά πως ένα-ένα τα "επικοινωνιακά κόλπα" της κυβέρνησης εξαντλούνται.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για διαστρέβλωση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ ο Ανδρέας Ξανθός τονίζοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε συνολικά μια τροπολογία 6 άρθρων που επεκτείνει (με ΚΥΑ και χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των ειδικών) τη γενικευμένη και τιμωρητική υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών».

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει:

Είναι πολιτική αθλιότητα να ισχυρίζεται η ΝΔ ότι αυτή η στάση στην ψηφοφορία στη Βουλή, που ξεκάθαρα συνοδεύεται με στήριξη του καθολικού εμβολιασμού ως πράξη ευθύνης και αλληλεγγύης, συνεπάγεται άρνηση των αναγκαίων κυρώσεων σε επίορκους δημόσιους υπαλλήλους που εκδίδουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, υπονομεύοντας τη Δημόσια Υγεία και πλήττοντας την εμπιστοσύνη των πολιτών στο εμβολιαστικό εγχείρημα.  

Τέλος εκτιμά πως η διαστρέβλωση των θέσεων και η στοχοποποίηση  ων πολιτικών αντιπάλων, “είναι η τελευταία καταφυγή των αποτυχημένων και όσων έχουν τεράστιες ευθύνες για την υγειονομική τραγωδία που βιώνει η χώρα, ακόμα και για τα κενά ασφαλείας στη διαδικασία του  εμβολιασμού”.

Τέλος,σ χολιάζει ότι ένα-ένα τα “επικοινωνιακά κόλπα” της κυβέρνησης εξαντλούνται και δεν κρύβεται πλέον η “γύμνια στη διαχείριση” και στην έλλειψη προετοιμασίας του ΕΣΥ απέναντι στο τέταρτο κύμα της πανδημίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σχέδιο Ανάν: Το βροντερό όχι των Ελληνοκυπρίων, η  εξαγορά των συνειδήσεων και οι παραχαράκτες

Το μεγάλο «Όχι» του 2004: Η δεύτερη επανάσταση των Κυπρίων

Το μήνυμα του εκπροσώπου της Χαμάς για τις 200 μέρες πολέμου

Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων μετέτρεψαν απογευματινό χειρουργείο σε πρωινό και δωρεάν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα