ΑΘΗΝΑ
05:31
|
20.04.2024
Ανέβηκε στο YouΤube το πολυαναμενόμενο πρώτο επίσημο τρέιλερ του νέου σίκουελ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κυκλοφόρησε στο YouTube το πολυαναμενόμενο πρώτο επίσημο τρέιλερ του νέου σίκουελ μαζί με τον τίτλο της ταινίας, ο οποίος και θα είναι “The Matrix: Resurrections”. Το τρέιλερ προβλήθηκε για πρώτη φορά στην έκθεση CinemaCon στο Λας Βέγκας.

Ο Κιάνου Ριβς επιστρέφει στον ρόλο του Νίο συναντά την Τρίνιτι (Κάρι Αν-Μος) σε ένα καφέ, αλλά από ό,τι φαίνεται δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλον και έχουν ξεχάσει όσα διαδραματίστηκαν στις προηγούμενες ταινίες. “Έχουμε ξανασυναντηθεί κάπου;”, αναρωτιέται η Τρίνιτι.

Αργότερα, ένας χαρακτήρας, ο οποίος φαίνεται πως είναι μια νεαρή εκδοχή του Μορφέα, λέει στον Νίο: “Ήρθε η ώρα να πετάξεις” και του δίνει ένα κόκκινο χάπι. Τότε μπαίνει και το τραγούδι White Rabbit των Jefferson Airplane και ξεκινά ένα μοντάζ με σκηνές δράσης.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Λάνα Γουατσόφσκι σε σενάριο το οποίο γράφει η ίδια μαζί με τον Αλεξάντερ Χέμον και τον Ντέιβιντ Μίτσελ -συγγραφέα του Cloud Atlas-, ενώ μαζί με τους Κιάνου Ριβς και Κάρι Αν Μος θα πρωταγωνιστήσουν και οι Τζέντα Πίκετ Σμίθ, Γιάχια Αμπντούλ-Μάτιν ΙΙ, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Τζέσικα Χένγουικ και Τζόναθαν Γκροφ.

Το “Matrix Resurrections” αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου του 2021.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Συναυλίες Λατρευτικής Μουσικής στο Μουσείο της Ακρόπολης

Η Χάρις Αλεξίου σε εκστρατεία του Spotify στην Τάιμς Σκουέαρ της Ν.Υόρκης

Εκθεση φωτογραφίας για τα Τέμπη στη Λάρισα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα