ΑΘΗΝΑ
14:57
|
08.08.2022
Η "Δημοσιογραφική Συνεργασία" απαιτεί την άμεση ανάκληση της απόλυσής του από τον σταθμό ΣΠΟΡ FM.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την άμεση ανάκληση της απόλυσης του δημοσιογράφου η Μιχάλη Λεάνη (πρώην συζύγου της παρουσιάστριας ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη) από τον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM» απαιτεί η δημοσιογραφική παράταξη «Δημοσιογραφική Συνεργασία».

Σε ανακοίνωσή της η “Δημοσιογραφική Συνεργασία” προβλέπει ότι η απόλυση του Λεάνη προμηνύει και άλλες αντεργατικές εξελίξεις, όχι μόνο σε βάρος των εργαζόμενων του ΣΠΟΡ FM, αλλά και όλων των εργαζομένων του κλάδου καθώς η εργοδοσία αξιοποιεί και τους πρόσφατα ψηφισμένους αντεργατικούς νόμους. Η ανακοίνωσή της τονίζει:

Καλούμε τους εργαζόμενους δημοσιογράφους και στον ΣΠΟΡ FΜ σε επαγρύπνηση και αγωνιστική ετοιμότητα.

Ο απολυθείς δημοσιογράφος αποχαιρετώντας τους ακροατές του από την συχνότητα του ΣΠΟΡ FM κατήγγειλε πως η απόφαση για την απομάκρυνση του ελήφθη προσωπικά από τον Γιάννη Αλαφούζο, τονίζοντας πως το έκανε δίχως καν να του κοινοποιήσει τους λόγους και τις αιτίες. Ανακοίνωσε δε πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, λέγοντας:

Από εδώ και πέρα, τη λύση της συνεργασίας και τα περαιτέρω θα τα επιλύσει η ελληνική δικαιοσύνη, για να έχουμε τα πράγματα με τη σειρά τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης και υποκλοπές: «Δεν το γνώριζα…»  

Γουότεργκεϊτ α λα Γκρέκα

Θετικοί στην επιστροφή των Γλυπτών οι αναγνώστες της Sunday Times

Το μακρινό αστέρι «Proxima Centauri» απεδείχθη… Τσορίθο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα