ΑΘΗΝΑ
22:12
|
19.04.2024
Οριστικά τέλος στη φημολογία για πιθανή πώληση του τ/σ Open TV και του ΠΑΟΚ θέλησε να βάλει ο Ιβάν Σαββίδης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οριστικά τέλος στη φημολογία για πιθανή πώληση του τηλεοπτικού σταθμού Open TV και της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ θέλησε να βάλει ο Ιβάν Σαββίδης, σε δίωρη τηλεδιάσκεψη από το Porto Carras, όπου βρίσκεται, με το ειδησεογραφικό τμήμα του σταθμού. Παράλληλα, ο γνωστός επιχειρηματίας διέψευσε όλες τις εικασίες για δήθεν προβλήματα με την υγεία του.

Στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης ο ιδιοκτήτης του Open ευχαρίστησε το προσωπικό του ενημερωτικού τομέα για την δουλειά του και εξέφρασε την υπερηφάνεια του για τον τρόπο κάλυψης των μεγάλων πυρκαγιών του Αυγούστου.

Έπειτα, απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων θέλησε να ξεκαθαρίσει δύο θέματα:

ρώτον, το Open δεν πωλείται. Ο ίδιος δεν σκέφτηκε ούτε μία στιγμή κάτι τέτοιο και, βέβαια, δεν έκανε ποτέ τέτοια διαπραγμάτευση. Θα χτίσουμε πάνω στην επιτυχία του τελευταίου διαστήματος. Θα ήμουν τρελός αν άφηνα έτσι μία επένδυση που έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, είπε.

Δεύτερον, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα υγείας. Τα σενάρια κυκλοφορούν κάποιοι που τον πολεμούν με όλους τους τρόπους. Χρησιμοποίησε, μάλιστα, μια παλιά ρώσικη παροιμία για να διαψεύσει με χιούμορ όσους διακινούν τις φήμες: «Θα φροντίσω να μην κρυολογήσω στην κηδεία τους», είπε χαμογελώντας.

Αναφερόμενος τέλος στον ΠΑΟΚ, η οποία επίσης βρίσκεται στην ιδιοκτησία του, ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε πως η ομάδα είναι η ψυχή του και δε θα την πουλήσει ποτέ. «Δεν υπάρχει τιμή πώλησης για την ψυχή», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ ενημέρωσε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζονται και άλλες επικοινωνίες του με τους εργαζόμενους του σταθμού.

Πηγές: Ημερησία, Έθνος

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Ιταλία: Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός στα νύχια της κυβέρνησης, εν όψει ευρωεκλογών

ΕΣΡ: Πρόστιμα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για σοβαρά παραπτώματα

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην 24ωρη απεργία όλων των ΜΜΕ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα