ΑΘΗΝΑ
12:48
|
19.04.2024
Ο αρχαιολογικός χώρος Ακρόπολης και Κλιτύων θα παραμείνει εκτάκτως κλειστός για τους επισκέπτες την Κυριακή 19/9 2021, τις ώρες 08.00-10.30.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο αρχαιολογικός χώρος Ακρόπολης και Κλιτύων θα παραμείνει εκτάκτως κλειστός για τους επισκέπτες την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, κατά τις ώρες 08.00-10.30 για λόγους ασφαλείας υψηλόβαθμων ξένων αντιπροσωπειών.

Υπενθυμίζεται πως αύριο (Παρασκευή, 17/9) στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος Κορυφής των κρατών-μελών του νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUMED 9), και συγκεκριμένα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος όπου θα συμμετάσχει αύριο ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Νωρίτερα, στις 12:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς.

Στις 14:15 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ιταλίας, Μάριο Ντράγκι, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στις 15:30 θα ξεκινήσουν οι εργασίες της Συνόδου Κορυφής με θέμα την Κλιματική Αλλαγή και τις επιπτώσεις στην Μεσόγειο, στην οποία θα συμμετάσχει και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν.

Στις 17:00 θα αρχίσει η Σύνοδος Κορυφής EUMED 9, στην οποία θα λάβουν μέρος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος της Γαλλίας Emmanuel Macron, ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ, ο Πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Ντράγκι, ο Πρωθυπουργός της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς, ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, ο Πρωθυπουργός της Μάλτας Ρόμπερτ Αμπέλα, ο Πρωθυπουργός της Σλοβενίας Γιάνες Γιάνσα και ο Υπουργός Εξωτερικών της Πορτογαλίας Αουγκούστο Σάντος Σίλβα.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εγκαινιάστηκε το περίπτερο της Ελλάδας στην 60η Μπιενάλε Βενετίας

Ανακαλύφθηκε το μεγαλύτερο θαλάσσιο ερπετό 202 εκατομμυρίων ετών

Guardian: «Ελιτίστικο» το σχέδιο της Ελλάδας για πριβέ ξεναγήσεις στην Ακρόπολη

Ανησυχεί για τη δημογραφική κατάρρευση στην Ελλάδα ο Ίλον Μασκ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα