ΑΘΗΝΑ
10:43
|
20.04.2024
Πιθανότατα «κλειστό» θα είναι το Μουντιάλ του 2022 για όλους τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά της Covid-19.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πιθανότατα «κλειστό» θα είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο (Μουντιάλ) του 2022 για όλους τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά της Covid-19.

Αυτό αναφέρει ο γνωστός ιστότοπος αθλητικού ενδιαφέροντος «The Athletic», το οποίο υπογραμμίζει πώς αυτή η υποχρέωση εμβολιασμού κατά της Covid-19 ισχύει ήδη για όποιον θέλει να επισκεφθεί τη χώρα του Κατάρ για τη διοργάνωση.

Το θέμα θεωρείται ευαίσθητο για τον κόσμο του ποδοσφαίρου, καθώς διαφορετικοί παίκτες έχουν διαφορετικές απόψεις και η απαγόρευση κινδυνεύει να στερήσει από το Παγκόσμιο Κύπελλο μερικούς από μερικούς από τους καλύτερους σταρ του. Από την άλλη πλευρά, η υποχρεωτικότητα θα μπορούσε επίσης να πείσει και τους πιο δύσπιστους ή αμφίβολους να εμβολιαστούν.

Οι πιο εντυπωσιακές περιπτώσεις αφορούν την Premier League, όπου ο αρχηγός της Εθνικής Ελβετίας, Γκρανίτ Τσάκα (Άρσεναλ),  συνεχίζει να είναι εναντίον του εμβολίου.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, δήλωσε επίσης ότι «δεν έλαβαν όλοι οι παίκτες (του) τη διπλή δόση», παρά το γεγονός ότι ο ίδιος προσπάθησε να τους πείσει να το κάνουν.

Τέλος, ο μάνατζερ της Νιούκαστλ, Στιβ Μπρους, παραδέχτηκε πριν μερικές εβδομάδες ότι «αρκετοί» παίκτες του δεν είναι εμβολιασμένοι και ότι οι «θεωρίες συνωμοσίας» είναι ένας από τους κύριους λόγους για την απόρριψη του εμβολίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεραπεύτηκε από τη Μεσογειακή Αναιμία 39χρονος εκπαιδευτικός στο Παπανικολάου

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Σκλήρυνση κατά πλάκας: Βρέθηκαν ενδείξεις της νόσου χρόνια πριν εμφανιστούν τα συμπτώματα

Αντιδράσεις για τα απογευματινά χειρουργεία: «Δεν είναι επιλογή, είναι εκβιασμός»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα