ΑΘΗΝΑ
11:38
|
18.05.2024
Ο Ρώσος πρόεδρος εξήρε τη συμμετοχή των ψηφοφόρων στις κάλπες εκτιμώντας την "υπεύθυνη" στάση τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ευχαρίστησε σήμερα τους Ρώσους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους, αφού το κυβερνών κόμμα «Ενιαία Ρωσία», που τον υποστηρίζει, εξασφάλισε μια ενισχυμένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία στις εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με τους αντιπάλους του, σημαδεύτηκαν από μια ευρείας κλίμακας νοθεία.

Ο Πούτιν κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε νωρίτερα με την πρόεδρο της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής Έλα Παμφίλοβα ευχαρίστησε του Ρώσους πολίτες για την εμπιστοσύνη και την ενεργό τους στάση κατά την διάρκεια των εκλογών. Επισημαίνοντας ότι από το έργο της Κρατικής Δούμας, εξαρτάται η σταθερότητα και η ευημερία της Ρωσίας, η πορεία της προς τα εμπρός, ο Ρώσος πρόεδρος ανέφερε:

Θέλω να απευθύνω φυσικά τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου στους Ρώσους πολίτες. Νας σας ευχαριστήσω, αγαπητοί φίλοι, για την εμπιστοσύνη, για την ενεργό στάση ζωής. Πράγματι, το 51% της συμμετοχής, περισσότερο από το 51% είναι κατά πολύ καλύτερο από το 47% και κάτι, που ήταν στις προηγούμενες εκλογές.

Ο Πούτιν εκτίμησε πως η συμμετοχή στις εκλογές επιβεβαιώνει ότι ο κόσμος «αντιμετωπίζει υπεύθυνα τον σχηματισμό του ανώταου αντιπροσωπευτικού οργάνου εξουσίας της χώρας, της Κρατικής Δούμας».

«Από το έργο της πράγματι εξαρτάται η σταθερότητα στην χώρα, η ευημερία της Ρωσίας, η πορεία της προς τα εμπρός», ανάφερε ο Πούτιν, εκφράζοντας την ελπίδα ότι οι βουλευτές της νέας Κρατικής Δούμας που εκπροσωπούν διάφορα κόμματα, θα κάνουν το παν για να δικαιώσουν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέξικο: Νεκρός υποψήφιος δήμαρχος και άλλοι 5 σε προεκλογική εκδήλωση

Χεζμπολάχ: Αναβάθμιση των οπλικών συστημάτων στην σύγκρουση με Ισραήλ

Υεμένη: Κατάρριψη αμερικανικού MQ-9 Reaper από τους Χούθι

Κυβερνητικός εκπρόσωπος Ιράν: Αδιαφορία από Δύση και Ισραήλ για το Διεθνές Δίκαιο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα